KM900 Arena
Re: LG KM900 Arena
Zdravei:) moje li da mi kaje6 kak si napravil karta gmaps....ot dostavreme se opitvam da go nastroq i nestava da ba4ka bez trafik.Blagodarq predvaritelno :)
-
- Регистриран: 17 дек 2009, 22:40
Ей хора плСс обяснете как става обновяването на софтуера на Арената.... (blush)(blush)(blush)(blush)
Интересува ме ако някой знае как се синхронизира това с аутлука. В смисъл кой е най-лесният начин да му кача хиляда и сто контакта....
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
здравейте задниат капак алуминиев или пласмасов ви е
-
моят има фм предавател
-
от къде се въвежда кода за да ми работи с всички карти,че немога да го намеря това меню.
-
- Регистриран: 23 фев 2010, 20:37
Хора мисля да си купувам този телефон-LG KM900 Arena.Цената му е доста добра и има много екстри-Камера 5mpix,3G,GPS,WiFi,и др.Единствената причина поради която не съм си го купил е,че ми казаха,че създавал проблеми с-буксата за зареждане и WiFi-я (губел връзка и намирал по-малко мрежи).Ще съм много благодарен ако някой ми отговори дали това е вярно.Благодаря предварително:):)
Имам телефона от 9 месеца и проблеми с буксата за зареждане и WiFi никога не са се получавали.
Имам следниа проблем с км900 след обновиаване на софтуера,из4езнаха цветовете на повечето икони.Версиата е V10v на T-mobile от диска с които се продава телефона.А иначе работи идеално и ниама проблем с гледането на клипов,а и наистина работи по барзо. Ако ниакои е имал такав пр и знае решение моля да пише.С ресет на заводските настроики не става.