GD880 Mini
LG GD880 Mini
Много симпатичен дизайн, бих си го купил ако излезе на приемлива цена ...
Re: LG GD880 Mini
Интересно...много интересно. На мен също ми допада дизайна, но ме дразни липсата на светкавица. Като цяло това ще е един много добър телефон предполагам. Както се вижда LG вече са се ориентирали към touch телефоните. Почти нямат от другите видове телефони ( моноблок, слайдери или пък "миди" ).
Брех, аз ли съм кьорав или наистина виждам просто една черна дъска с бяла лента отгоре :D Май наистина не мога да приема такъв тип телефони ;)
Телефона от аватара на Wishmak3r е къде по-симпатично телефонче :)
[B]Пускайте жалби срещу автоматичното преподписване тук - http://www.kzp.bg/[/B]
Телефона от аватара на Wishmak3r е къде по-симпатично телефонче :)
[B]Пускайте жалби срещу автоматичното преподписване тук - http://www.kzp.bg/[/B]
-
- Регистриран: 10 авг 2009, 21:32
кога щте излиза тва чудо вече (whistle)
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Скоро ще излезе така или иначе, но проблема е друг ; )) 3 МРЗ, а сме в криза и пием по-малко бира (beer)
-
знаеш ли горе долу кога че парите не мога ги държа дълго , а и както каза идва сезона на (beer) и тогава ощте по трудно се пестят ;)
-
гледам , че никой не пише кога щте излиза май ще се насоча към другото LG GD 510 :|
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Април, но по-добре си купи нещо, което е вече на пазара, че да не похарчиш парите / или ги дай на отговорно пазене при мен (beer)
-
знаеш,ли каква ще е цената горе-долу, целият нет разрових и все още не виждам да се предлага, LG- много се забавиха, а уж март трябваше да се предлага:|(whistle)
С трафик план на Мтел и 24 месечен лизинг, устройството излиза по-малко от 460 лв.
ГПР е 3%, което е мноооого малко, много. В баките стигат до 25, а ливарите (Джет, TBI и т.н.) - до 45. Така че е опция.
ГПР е 3%, което е мноооого малко, много. В баките стигат до 25, а ливарите (Джет, TBI и т.н.) - до 45. Така че е опция.