KM900 Arena
Re: LG KM900 Arena
Привет на всички!
Знаете ли как мога да махна/деинсталирам Demo игрите?
Знаете ли как мога да махна/деинсталирам Demo игрите?
zna4i spored vas koi tel e po dobar - Arenata --- Nokia 5530 ili Nokia 5800 :|
[Quote]Версиата е V10v на T-mobile[/Quote] а тела от T-mobile ли е?обнови си версията от сайта на LG
zdrasty .izvini me 4e pi6a na latinica no niama na4in sega za kirilica,vidiah vav foruma 4e ima6 lg arena a az mislia da vzimam takav.kaji si mnenieto za toia telefon. ka4estvo na snimki,gps,displei..?
LG е супер. много съм доволен. Вече 1 година съм с него. Много по-добър е от изредените модели на Nokia. Има някой неща които не ми харесват. 1. Снимките не ги прави много добре - но за сметка на това камерата е супер. Лично Аз не съм виждал по-добър видео клип от LG Арена. 2. Имам клипове на детето ми които са по 30 - 40 минути - много бавно се свалят на компютъра. Това е доста голям недостатък . И 3. Не може да се сложи skype с който да говориш - само можеш да чатиш! Чета някакви простотии за WiFI - еми никога съм нямал проблем - страхотно е!
Важно е да знаете че трябва да си обновите софтуера - и ще можете да гледате клипове през WiFI. Това е общо взето. За мен Лично телефона си заслужава !
Важно е да знаете че трябва да си обновите софтуера - и ще можете да гледате клипове през WiFI. Това е общо взето. За мен Лично телефона си заслужава !
Откаде бе хора се обновява за да гледам клипове и как.през програмата от диска ништо не се полочав
Здравейте,някой ще ми каже ли къде е тая вибрация понеже от 2 дена си играя и не мога да я намеря.Менюто ми е на английски.(blush)
Колега, незнам с камерата на кой GSM правиш сравнение?! И аз имам Арената от почти година, но като сравня клиповете му с тези направени със старата ми Nokia N95 и се отчайвам. А нокията е модел 2006... За цената си обаче Arenata не е лош избор. Но че тази цена се срина повече от два пъти за по-малко от година не говори добре за телефона...
Би ли ми казал с коя версия на софтуера си, че можеш да гледаш YouTube през WIFI?
Благодаря предварително!
Би ли ми казал с коя версия на софтуера си, че можеш да гледаш YouTube през WIFI?
Благодаря предварително!
Извинявам се, може ли някой д ами каже как да си оправя настройките за GPRS на телефона за Мтел, като той е на Т-мобайл. Незнам къде да си въведа общите настройки, пък Мтел нямат общи такива! Благодаря ви!
Какво значи GPRS настройки? Ако не ти е включен обади се на *88 за да ти го включат, а и ще ти изпратят по SMS всички настройки: WAP, MMS и т.н. А иначе тези общи настройки ги има в страницата на MTel.