GD880 Mini
-
- Регистриран: 10 авг 2009, 21:32
Re: LG GD880 Mini
не мога да намеря тази оферта за която твърдиш, страницата на мтел даже самия телефон го няма като продажба, но може би трябва да ида на място и да питам мерси все пак за инфото(yes)
ее,че какво му е подоброто примерно от Арената та да е по скъп почти два пъти http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1971&sub=compare&producer_id_2=40&id_2=1760&campare=%F1%F0%E0%E2%ED%E8 (no)(no)
Видях го в каталога им, можеш да го свалиш онлайн от сайта (yes)
-
мерси много пак за инфото ,смятах иначе да го взимам така на свободна цена но сега с тази оферта е чук , трябва та черпа с остатъка които ще ми остане:)(yes)(beer)
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Страшен телефон : ) Много ми харева, точно мой тип е (woo) Ако някой вече разполага с него, нека сподели първи впечатления (whistle)
[Quote]мерси много пак за инфото ,смятах иначе да го взимам така на свободна цена но сега с тази оферта е чук , трябва та черпа с остатъка които ще ми остане:)[/Quote]
:)
Като го вземеш и си поиграеш с него, разкажи на всички какво представлява телефона, плюсове, минуси и т.н. Това ще ни е почерпката (yes)
:)
Като го вземеш и си поиграеш с него, разкажи на всички какво представлява телефона, плюсове, минуси и т.н. Това ще ни е почерпката (yes)
-
hodih do mtel no vse o6te go nqmat tam sled edna dve sedmisi mi kazaha da mina tai, 4e 6te se 4aka(whistle)
Някой разглеждал ли го е на живо, и какво му е мнението за дисплея.По точно тая резолюция на 3 инча дали е разумно
Много ме кефи - май ще ходя до мтел да си го взимам :)
Продавам "LG GD-880" 40% по-евтино от колкото съм го купил от Мтел
апарата не е изпускан или отварян като нов е - гаранционен.
Има фактура и гаранционна карта
апарата не е изпускан или отварян като нов е - гаранционен.
Има фактура и гаранционна карта