GT540 Optimus
Re: LG GT540
Странно защо в Хенди е 459лв. с ДДС, а тук е телефона е по-скъп :| .. Замислил съм да си го купя в скоро време, но очаква ли се ъпдейт на Андроида до 2,2 ?
Очаква се 2.1 в края на годината ... 2.2 едва ли ще има.
Здравейте искам да попитам нещо.Днес разглеждах новите промоции на виваком,тъй като планувам смяна на телефона и се наткънах на много приятна изненада.Този модел в момента се предлага с нов вид абонаментен план на виваком на много добра цена 140 и 230 лв съответно за по-високо бюджетния план в зависимо за 1или 2 год и 200-280 лв съответно за по-ниско бюджетния в зависимост за 1 или 2год.Самия план звучи доста рентабилно.По-ниско бюджтения включва 1500 мин и 1500 смс в цялата мобилна мрежа на виваком,30 мин към останалите оператори и 750 мб трафик и като промоция първите 3 месеца при едногодишен догвор абонаметна е на полвин цена т.е. 10 лв,а останлите 9 месеца по 20 лв.При двугодишен договор първите 6 месеца са промоционални на полвин цена на абонамента.При по-високо бюджтения план абонамента в периода на промоцяита е 15 лв,а след това по 30 и включва 3600 мин и 3600 смс в моб мрежа на виваком,60 мин към останлите оператори и 1,5 гб трафик.Та в крайна сметка въпроса ми е следния.Какво ще кажете за този палн,като трябва да се вземе и в предвид,че цената за мин на виваком е 25 ст. след изчерпването на тези от пакета.И има ли някой,който може да сподели впечатления от личен опит с телефона,а не от предположения и странични преценки.Благодаря предварително.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Тази сутрин машинално прегледах брошурката на Вива и ми се спря погледа точно на офертите за Net&Call, и още по-точно този модел:
http://www.vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/lg_gt540_optimus/offers
Определено съм се замислил за Net&Call, вместо UniCall като замяна на Freedom и Тънка-та. Това телефонче може да е добра екстра за подарък на някого. Но има 2 проблема - не знам дали моделът си струва с поничката (1.6), и големият минус на Net&Call - няма включени минути до фиксирани номера. А това вече е голяма спънка - имам средно 60-80 мин. месечно разговори до фиксирани.
Така, че ако някой има впечатления от телефона, моля да пише.
http://www.vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/lg_gt540_optimus/offers
Определено съм се замислил за Net&Call, вместо UniCall като замяна на Freedom и Тънка-та. Това телефонче може да е добра екстра за подарък на някого. Но има 2 проблема - не знам дали моделът си струва с поничката (1.6), и големият минус на Net&Call - няма включени минути до фиксирани номера. А това вече е голяма спънка - имам средно 60-80 мин. месечно разговори до фиксирани.
Така, че ако някой има впечатления от телефона, моля да пише.
-
- Регистриран: 24 дек 2008, 09:05
Телефона е ОК можеш да прочетеш мнения в нета. Погледни и опциите от тук
http://www.lg.com/uk/microsite/GT540/index.jsp и прецени до колко ще ти е полезен.
Иначе абонаментните планове с които се предлага в момента не са изгодни! В никакъв случай 2 години договор, при положение, че предлагат интернет трафик, но в определени граници, което е лов на рибоци както и да го погледнеш...
От ментел пуснаха неограничен тези дни, естествено на добра цена (добра за оператора), вивател излизат с някакви смешни и задраскани на половина цени за първите месеци и ограничен нет, рекламирайки го с думата "свободно"...само глобул пуска за 2,50лв. + месечната такса неограничен интернет, било то и 128kb/s - но пък не предлагат андроид телефони и Lg optimus липсва при тях...
Абе цирк от всякъде, но ние сме свикнали да сме назад с няколко години... ;)
http://www.lg.com/uk/microsite/GT540/index.jsp и прецени до колко ще ти е полезен.
Иначе абонаментните планове с които се предлага в момента не са изгодни! В никакъв случай 2 години договор, при положение, че предлагат интернет трафик, но в определени граници, което е лов на рибоци както и да го погледнеш...
От ментел пуснаха неограничен тези дни, естествено на добра цена (добра за оператора), вивател излизат с някакви смешни и задраскани на половина цени за първите месеци и ограничен нет, рекламирайки го с думата "свободно"...само глобул пуска за 2,50лв. + месечната такса неограничен интернет, било то и 128kb/s - но пък не предлагат андроид телефони и Lg optimus липсва при тях...
Абе цирк от всякъде, но ние сме свикнали да сме назад с няколко години... ;)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
А има ли някаква информация за ъпдейт до 2.1 или 2.2? С 1.6 май не си заслужава особено...
Можеш ли да ми кажеш в кой неща е по добър от iPhone 3G ?
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
На тоя телефон ще има ли ъпдейт на Андроида поне до 2.0
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Аз пък нищо не съм чел по въпроса.
Сигурен ли си?
EDIT: Да, ще има, прочетох в modaco.
Сигурен ли си?
EDIT: Да, ще има, прочетох в modaco.