GT540 Optimus
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: LG GT540
Най-бързо развиващата се ОС Android, с всякакви приложения, тъч, акселератор, компас, по-голям дисплей за навигация...
Има ли нещо специално, което да задържа Nokia-та на крака в този дуел?!
Днес отново мислех за този телефон. Имам мерак да направя подарък и този модел не ми излиза от главата, особено след информацията, че се готви ъпдейт до Android 2.1. Преди 2 седмици дори на косъм да го взема - щях да си преподпиша договора във Виваком, но видях новата клауза в бланката с индивидуалните условия - това ме спря. Иначе вече да съм го купил :)
Има ли нещо специално, което да задържа Nokia-та на крака в този дуел?!
Днес отново мислех за този телефон. Имам мерак да направя подарък и този модел не ми излиза от главата, особено след информацията, че се готви ъпдейт до Android 2.1. Преди 2 седмици дори на косъм да го взема - щях да си преподпиша договора във Виваком, но видях новата клауза в бланката с индивидуалните условия - това ме спря. Иначе вече да съм го купил :)
-
Re: LG GT540
Ако си решил да си вземаш телефон и си се спрял точно на тези двата - моят съвет е вземай LG Optimus (yes)
-
LG Optimus - ъпдейт към Android 2.1
Както [B]keyone[/B] правилно надуши, новината е факт!
Официалния ъпдейт на LG Optimus започва:
http://bit.ly/czztA7
(beer)(yes)
Официалния ъпдейт на LG Optimus започва:
http://bit.ly/czztA7
(beer)(yes)
Re: LG Optimus - ъпдейт към Android 2.1
Снощи се мъчихме с един познат да му счупим телефона , но не успяхме :)
Стига ъпдейта на 4% и умира , следвахме разни инструкции с вадене на батерия и задържане на копчета,но пак не помогна ..на 4 % умира и това е !
Някой чел ли е някаде как точно става ъпдейта до Андроид 2.1
Стига ъпдейта на 4% и умира , следвахме разни инструкции с вадене на батерия и задържане на копчета,но пак не помогна ..на 4 % умира и това е !
Някой чел ли е някаде как точно става ъпдейта до Андроид 2.1
Това чудо на техниката с какъв процесор е? Не намерих честотата . . . Кажете моля
-
- Регистриран: 18 сеп 2010, 17:50
CPU 600 MHz processor
156 MB RAM
156 MB RAM
Благодаря ! Може да го купя . . .
Здравейте :)
И аз наскоро се оборудвах с LG Optimus, много му се радвам, но още не мога да свикна с Андроид, доста нова операционна ситема (има достатъчно приложения), но интерфейса ми е малко сложен, поне за момента.
Сблъсках се с един проблем конкретно и ще съм много благодарна, ако някой може да ми съдейства. Има ли някаква настройка, така че да използвам само Wi-Fi интернет, тъй като телефона ми се ''кънектва'' през картата и ползвам интернет през оператора (малко солено излиза).
Благодаря предварително ;) :) ;)
И аз наскоро се оборудвах с LG Optimus, много му се радвам, но още не мога да свикна с Андроид, доста нова операционна ситема (има достатъчно приложения), но интерфейса ми е малко сложен, поне за момента.
Сблъсках се с един проблем конкретно и ще съм много благодарна, ако някой може да ми съдейства. Има ли някаква настройка, така че да използвам само Wi-Fi интернет, тъй като телефона ми се ''кънектва'' през картата и ползвам интернет през оператора (малко солено излиза).
Благодаря предварително ;) :) ;)
Аз имам същия проблем и днес ходих да питам в магазина от който го купих и ми казаха да се обадя на оператор и да ми го ограничат или нещо подобно.:X
-
- Регистриран: 04 май 2008, 21:37
Здравей.предполагам както е при моя телефон би трябвало да стане и при теб
Отиваш на иконката -> настройки -> настройки безжични -> мобилна мрежа махаш отметката и смятам никога няма да ти канектва през нея и ще си ползва вифито кгоато го има.... ако сложиш тази отметка и примерно си на абонаментен план като мен с неограничен мобилен нет на Глобул при наличие на wifi самият телефон спира мобилния трафик от оператора и почва да използва wifito и при спирането му отново преминава кам интернета ан доставчика изобщо умна машина ... Късмет
Отиваш на иконката -> настройки -> настройки безжични -> мобилна мрежа махаш отметката и смятам никога няма да ти канектва през нея и ще си ползва вифито кгоато го има.... ако сложиш тази отметка и примерно си на абонаментен план като мен с неограничен мобилен нет на Глобул при наличие на wifi самият телефон спира мобилния трафик от оператора и почва да използва wifito и при спирането му отново преминава кам интернета ан доставчика изобщо умна машина ... Късмет