GT540 Optimus
-
- Регистриран: 04 май 2008, 21:37
Re: LG Optimus - ъпдейт към Android 2.1
За всеки случай отметката на Wifi винаги да е сложена и още една отметка на wifi настройки -> Уведомяване за Мрежа.
(flower)
(flower)
-
- Регистриран: 04 май 2008, 21:37
За да не се набутвате не трябва да се появява горе в лентата до батерията и обхвата една буквичка "H" а когата сте на WiFi да има една антенка с силата на сигнала на Wifito........дано да съм помогнал ;)
Thank you :) :) :)
Re: LG GT540
Телефона е много добър и за тези пари нищо по-добро няма. Работи перфектно и има уникална батерия от 1500Аh. Има много стабилна и здрава сглобка и е много удобен. Имам го от 10 дена и мога да твърдя, че е по-добър от прехваления Нокиа C6, с какъвто имах възможноста да го сравня от един приятел. Много по-функционален е. Пък и е по-красив от сапунерката на Нокиа. А Android e в пъти по-добра система от Симбиан. Не се колебайте, а и ъпдейта до 2.1 е гарантиран.
-
- Регистриран: 18 окт 2010, 03:59
изтегли си от маркета toggle data и с едно кликжане спираш интернета през картата ползвам програмата няма грешка;)
-
- Регистриран: 18 окт 2010, 03:59
toggle data
Много лош телефон,смених два чисто нови,първо си мислех че просто не съм случил на устройство,но и като си взех втория,проблемите продължиха.Не се лъжете по рекламите,като цяло е лесен за употреба и красив,но е ужасно бавен та чак изнервящ.В случай че нямате претенций към бързината,ще свърши работа,но иначе иска рестарт през батерията поне два пъти на ден.
Незнам какво се оплакваш от този тел.имам го 4 месец вече и нямам никъкъв проблем !Да ми е забил 2 пъти досега и с изключване и вкл. се оправя ,но това е телефон с ОС и е нормално да забие някой път! За бързината е просто бърз незнам със кой модел го сравняваш!Не му правя реклама но за тези пари толкова!Този месец трябва да излезе update за андройд 2.1 Вече има беларуска англиска и гръцка но ще чакаме българската!
-
- Регистриран: 24 дек 2008, 09:05
Според информацията LG Optimus One ([i]който излезе скоро и е със същия процесор като оптимус-а[/i]) идва официално с [B]андроид 2.2[/B] - си мисля, че е само въпрос на време да оптимусимизираме до 2.2 скоро време (woo)