E900 Optimus 7
LG E900 Optimus 7
От новите с WP7 този има най-много джаджи
Re: LG E900 Optimus 7
e, готов ли е някой да изпробва windows phone 7?
:)
:)
Вероятно ще си взема един, по простата причина, че договорът ми изтича, а 3GS-ът ми вече държи само около половин ден, поради неразумно използваните от мен цикли на батерията.
@chilko, с няколко думи, би ли ми препоръчал това устройство? Днес си имал среща с него (за съжаление не успях да присъствам на събитието), как мислиш? Не става въпрос за заместване на екосистемата ми от приложения, а за основен [u]телефон[/u] и експеримент с новата платформа.
@chilko, с няколко думи, би ли ми препоръчал това устройство? Днес си имал среща с него (за съжаление не успях да присъствам на събитието), как мислиш? Не става въпрос за заместване на екосистемата ми от приложения, а за основен [u]телефон[/u] и експеримент с новата платформа.
успях само да го пипна така, че засега не мога да дам особено мнение - в мрежата обаче вече е пълно с впечатления и ревюта. платформата ми харесва след като се срещнах с нея в zune hd, но повече ще мога да кажа след като тествам някой модел, надявам се да е скоро.
Излезе ревю на телефона в Engadget.
Зане ли някой Мтел на колко пари ще го пуснат и дали ще го има в свободна продажба и дали ще е заключен към оператора?
[Quote]Продажбите започват от следващата седмица на цена от 699 лв. в брой или 29,90 лв. на месец при подписване на двугодишен договор за ползване на тарифни планове M-Tel Surf (512МВ - 1GB) или M-Tel Surf&Talk M и L. [/Quote]
Това инфо е лесно намираемо. Интересува ме цена без договор и дали го заключват към оператора?
Някой да знае дали вече може да се купи от Мтел?
Появи се ревю на модела в гсмарена.