Optimus Chic E720
Re: LG Optimus Chic E720
На първо четене е по-скъп. 2MPx отгоре са се отразили на около 70 лв + :|
Вече имам 1 ...щока от симбиан към дроид едвам го преживях.... С няколко думи - бърз, слабо екипиран откъм приложения , но много бързо се наваксва от маркета, добра камера без светкавица, по-добра като видео...среден към слаб звук, но много чист, дисплей със средна резолюция, но мн. добра чувствителност....питайте!
-
- Регистриран: 23 яну 2008, 19:33
Видео разговори могат ли да се провеждат?
spored men -ne(blush)
-
- Регистриран: 31 юли 2009, 10:40
Много добре го описа! Основния недостатък за мен е, че свири като тамагочи на високоговорител, иначе телефона е супер. Едвам се откъснах от Nokia, но като си държат на Симбиана, нека си го слагат... За тези пари и функционалности (+ перфектен капацитивен дисплей), по скоро бих препоръчал.
Много добър смартфон от LG. Отначало подходих с недоверие, защото бях фен на Нокиа, но бях изненадан от приятния дизайн и перфектната работа на телефона. Всъщност го ползва жената, но и аз си играя с него... препоръчвам го.
-
- Регистриран: 11 окт 2010, 14:17
LG Optimus One P500
Абе наистина ли е толкова слаб звука ,бях с вивас и го разкарах,защото рядко го чувах когато звъни,сега този ми допада от към цена и характеристики,ам да не се насадя пак на някво лайно като вивас което става за всичко друго,но не и за да го ползваш като истински телефон..