Optimus 3D
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Re: LG Optimus 3D
Exynos ще го смачква веднага щом му напишат свястни драйвъри.
А иначе какво значение има дали ще мериш в GB/Gb или MB/Mb. (Стига потребителите да правят разликата, нещо, което явно не се случва...)
А иначе какво значение има дали ще мериш в GB/Gb или MB/Mb. (Стига потребителите да правят разликата, нещо, което явно не се случва...)
-
- Регистриран: 06 фев 2011, 00:20
Kaто цяло съм сигурен, че както в Galaxy S, така и в Galaxy S2 , процесора, който се ползва ще е най-бързия, а графичния чип да не говорим.
Лошото е че теста сега показва 2000 точки и това, че още драйверите и ситемата не са напаснати на 100% и всичко това е в ощърб на Samsung.
Ако оправят фърмуера и софтуера и може да се извади максимума от телефона ще мачка като производителност конкуренцията.
Жалко, че екрана освен подобрението в матрицата и други неща няма подобрение в реалната разделителна. Едно 1024x600 щеше да е оптималното за този размер екран, съдейки по моя Wave.
Все пак подобренията наистина предстоят за следващите модели и технологично Samsung са готови за екран с по-висока разделителна, а също и с нови доста по-добри сензори за камерите.
Интересно е как ще действат спрямо 3D възможностите с тяхна технология. Като мощ имат графичен чип. Олед технологията пък предлага много по бърза реакция от LCD, но не ясно кога и доколко ще напасната нещата.
Лошото е че теста сега показва 2000 точки и това, че още драйверите и ситемата не са напаснати на 100% и всичко това е в ощърб на Samsung.
Ако оправят фърмуера и софтуера и може да се извади максимума от телефона ще мачка като производителност конкуренцията.
Жалко, че екрана освен подобрението в матрицата и други неща няма подобрение в реалната разделителна. Едно 1024x600 щеше да е оптималното за този размер екран, съдейки по моя Wave.
Все пак подобренията наистина предстоят за следващите модели и технологично Samsung са готови за екран с по-висока разделителна, а също и с нови доста по-добри сензори за камерите.
Интересно е как ще действат спрямо 3D възможностите с тяхна технология. Като мощ имат графичен чип. Олед технологията пък предлага много по бърза реакция от LCD, но не ясно кога и доколко ще напасната нещата.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Със сигурност Exynos ще е по-производителен (и то с много), но това не би ме накарало да купя SGSII. За мен Optimus 3D е по-доброто решение, особено при положение, че хардуерът не се използва пълноценно в Android (дори при сегашния SGS). Може би само RAM-та му куца.
А и SGS 2 не е с Exynos за всички райони, само за някои, за другите райони е с тегра 2 по последни информации..
някакси ми се струва че с тегра ще е по хубав SGSII....
A 3D-to ми се струва малко безсмислено на такова малко екранче... Като цяло мисля че 3D трябва да си седи там кадето му е мястото... в кината.
На тва екран4е 3Д филм нали ви е ясно че няма да гледате... :)
3Д снимките са може би единственото което си струва....
A 3D-to ми се струва малко безсмислено на такова малко екранче... Като цяло мисля че 3D трябва да си седи там кадето му е мястото... в кината.
На тва екран4е 3Д филм нали ви е ясно че няма да гледате... :)
3Д снимките са може би единственото което си струва....
Да не забравяме 3D клипчата и 3D игрички. За много хора това е супер предимство, защото е иновативно. Дори съм сигурен, че ще има хора, които ще си го купят без да имат някакъв 3D екран у тях :D
3d е просто допълнителен плюс. Телефона може спокойно да се използва в нормален 2д модус. Да не забравяме, че това сигурно е най-евтиният андроид телефон с 4,3 инчов дисплей и двуядрен процесор. Само наследника на Zte Blade e по-евтин.
Кой е този наследник на ZTE Blade,за който говориш?
ZTE Skate
http://www.youtube.com/watch?v=gblxLINrV6o&feature=player_embedded#at=27
http://www.youtube.com/watch?v=gblxLINrV6o&feature=player_embedded#at=27
Ta като се заядохте за Gb и GB да ви обясня, че първото се използва като мерна единица за пренос на данни, докато с голямо B се използва за обозначение на обем данни , е.... дано да сте направили вече разликата. :)
А що се отнася до LG 3D - нямам търпение да го пуснат в продажба, само се притеснявам от цената, която тук унас ще е доста солена в сравнение със сайтовете навън. Така че, ако тук е с 300-400лв. по-дебела, ще си го купя отвън.Четох че ще ги продават откл=чени, така че поне ще имам алтернатива, само незнам засега дали гаранцията му ще е международна, което също малко ме притеснява.
А що се отнася до LG 3D - нямам търпение да го пуснат в продажба, само се притеснявам от цената, която тук унас ще е доста солена в сравнение със сайтовете навън. Така че, ако тук е с 300-400лв. по-дебела, ще си го купя отвън.Четох че ще ги продават откл=чени, така че поне ще имам алтернатива, само незнам засега дали гаранцията му ще е международна, което също малко ме притеснява.