E900 Optimus 7
Re: LG E900 Optimus 7
Тия от м-тел още ли продават заключени телефони? (angry)
-
- Регистриран: 04 авг 2010, 15:29
Здравейте, един познат купи телефона, но има един малък проблем. Доколкото съм запознат, приложенията за телефона трябва да се свалят от Marketplace, но при опит от телефона да влезне в Marketplace, пише че нашата страна не се поддържа и не зарежда повече. Как може да се свалят приложения за телефона, ако някой помогне ще съм благодарен.
не купуваите уиндоус мобаил.НИКОГА.......ТОВА НЕ Е ОС.....ЗА ТЕЛЕФОН
И защо така мислиш ... явно не можеш да се оправяш с Смартфони :X
Твоят познат да вземе да си направи LiveID. В България не можеш да теглиш платените приложения, но за безплатните няма проблем.
Това е единствения моноблок телефон (без хардуерна QWERTY клавиатура), който ми харесва. И то защото напомня за класическите Pocket PC-та - по-овален отдолу и по-прав отгоре.
една операционна система дето се ръчка с клечка за зъби не ми я хвали.дори симбиян е по интуитивен.никога повече Windows.имам опит само с старите но няма да опитвам 7цата.
[Quote]система дето се ръчка с клечка за зъби[/Quote]Това с клечката за зъби не е от системата, а от хардуера. А и системата вече е коренно нова, само името и има нещо общо със старата. Symbian е на доизживяване, макар и да трае още дълго.
По един предмет учихме, че е 7 пъти по-трудно да задържиш клиент, отколкото да спечелиш нов. Затова е толкова трудно в момента на седмицата, който веднъж се е опарил с по-стари версии, няма вяра на новите, нищо че само името е общо :)
Никога не съм имал WM джаджа, но съм инсталирал GPS с карти и други приложения. Не мога да кажа и отсъдя как е, но имам впечатлението, че старите ползватели на WM по-скоро си харесват старата ОС и мрънкат, че старите неща са несъвместими с новата WP7 ;)