Optimus 2X P990
Re: LG P990 Optimus Speed
Чилко,можеш ли да кажеш реално с колко fps снима телефона при full HD? В нета срещам 2 версии-едната с 24,другата с 30.
ето видео - http://tranz.it/load.php?id=cVIOpLac5awELBLM827482
24fps
24fps
Мерси много (yes) Май ще чакам СГС 2,за него дават че снима с 30 fps.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]По-добър е и от нея и от Galaxy s който имах :P [/Quote]
С какво е по-добър от СГС? Като изключим двуядрения процесор, друго кое е предимство на LG- то.:)
С какво е по-добър от СГС? Като изключим двуядрения процесор, друго кое е предимство на LG- то.:)
[Quote]С какво е по-добър от СГС? Като изключим двуядрения процесор, друго кое е предимство на LG- то.:)[/Quote]
HDMI, по - добра камера с по добро видео записване(1080п), по - бърза 3г връзка. А и това, което ти посочваш не е малко, като се има предвид, че за теграта ще се правят доста игри и това е голям плюс за геймърите.
На мен доста ми допада, особено като дизайн и усещане в ръката е невероятен. Браво на ЛГ!
Въобще не ми хареса дисплея и малкото РАМ.
П.П. И за малко да забравя - светкавица! Аз нямам на СГС и ми липсва. Не за друго, ама е удобно да си я ползваш за фенерче. :)
HDMI, по - добра камера с по добро видео записване(1080п), по - бърза 3г връзка. А и това, което ти посочваш не е малко, като се има предвид, че за теграта ще се правят доста игри и това е голям плюс за геймърите.
На мен доста ми допада, особено като дизайн и усещане в ръката е невероятен. Браво на ЛГ!
Въобще не ми хареса дисплея и малкото РАМ.
П.П. И за малко да забравя - светкавица! Аз нямам на СГС и ми липсва. Не за друго, ама е удобно да си я ползваш за фенерче. :)
Незнам тия LG не ми вдъхват много доверие от едно време. Незнам дали е така и при тупалките, които изкараха.
-
- Регистриран: 11 окт 2010, 14:17
Този модел е супер,има страшни игри със страхотни графики.. просто е невероятен! А за сърфирането в нета да не говорим,до сега никой телефон който съм барвал не е бил толкова добър,а съм минал през галактика С и ДХД-то. Цената предлагана от виваком също е супер,който иска да направи добра покупка,да действа докато е време!
Едно време на мен и HTC не ми вдъхваха доверие с първите си модели, ама гледай какво става. LG си правят доста добри и успешни модели вече втора година.
[Quote]Този модел е супер,има страшни игри със страхотни графики.. просто е невероятен! [/Quote]
Появиха ли се игри възползващи се от двуядрените процесори или говориш за стандартните Андроид заглавия?
Появиха ли се игри възползващи се от двуядрените процесори или говориш за стандартните Андроид заглавия?
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Появиха ли се игри възползващи се от двуядрените процесори или говориш за стандартните Андроид заглавия?
[/Quote] Има страхотни игри, но част от тях не са достъпни за България, Dungeon Defenders е жестока... но трябва да се търси от "външен" източник .. не от маркета.
[/Quote] Има страхотни игри, но част от тях не са достъпни за България, Dungeon Defenders е жестока... но трябва да се търси от "външен" източник .. не от маркета.