E900 Optimus 7
-
- Регистриран: 25 май 2011, 13:48
Re: LG E900 Optimus 7
ОК през блутута не става трансвер на данни , но някои може ли да ми каже как става през кабела за данни , сигорно трябва няква програмка .
Здравейте,сдобих се с въпросното телефонче,но е заключено към Мтел,простете за глупавия въпрос и ме извинете ако някъде е коментиранo-та като как и има ли начин да го ползвам с Виваком да речем?Много благодаря на отзовалите се,ако пък има някъде обяснено като на полуидиот метнете и линк.
Хора искам да попитам само дали някой знае какъв е формата на приложенията в Marketplace защото разбрах че на Android формата е .apk и така могат да се теглят безплатни игри и приложения.
Отиваш в някой по-малък магазин и даваш 10лв за разкодиране. Като преди това питаш при мтел или лг България как е положението с гаранцията.
Формата на приложенията е .xap
Формата на приложенията е .xap
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Хубав е но с този wp7 ше се напрегна допълнително предпочитам лично за мен Аndroid OS(woo)(woo)(woo)
-
- Регистриран: 14 авг 2011, 13:49
Много лош звук,ужасна камера(no)Тоя телефон не струва
Телефона за парите си е добър ... освен това вече има и ъпдейт МАНГО ... хайде на маслините (woo)(yes)(beer)(flower)
Егати преди година гледам хората са давали 1000лв да го купят,сега е 380лв :D Четох доста ревюта и навсякъде пише едно и също,слаба камера,слаб звук,слабо представяне в сравнение с конкурентите му в този ценови диапазон.То поради тея си "качества" цената му падна рязко.
Абе да питам не може ли да се смени OS на тоя телефон например с android 2.2 или 2.3 щото тоя WP7не ме кефи.Имам телефона от 1 година и мислех че WP7 е най-доброто но баща ми си взе LG optimus 2x с android 2.2 и мнението ми се промени. Плс ако някои знае дали може и ако може как да каже