Optimus 3D
Re: LG Optimus 3D
днес е официалното му представяне от vivacom заедно с таблета optimus pad
Вече го има в някой магазини - поне във Вивател на Славейков го има. Днес го разгледах за 2-3 мин. но трябва повече да го почовъркам за да имам някакво мнение. Относно дисплея - определено има 3Д ефект, но е ясно че не е като на ТВ или кино, затова най-добре всеки сам да си прецени. Аз лично съм раздвоен м/у него и Галакси С2, а най-добре скоро да пуснат Галакси с 3Д дисплей, ;)
И аз си поиграх и направо го капарирах :) Успя да ме впечатли, а това не е лесно.
Еdit: Вече съм горд собственик. Маниакална машинка е (woo)
Еdit: Вече съм горд собственик. Маниакална машинка е (woo)
Може ли да ми кажеш какви резолюции снимки/3D снимки прави телефонът. Интересува ме дали има 16:9 (widescreen) резолюция.
Мерси :)
Мерси :)
Има 16:9. За 3D снимките 16:9 е по подразбиране.
Телефончето е много яко. Единственият проблем е, че в 3D режим батерията заминава за няколко часа.
Иначе 3D ефекта е изключително успешен, поддържа 3D MKV-та, с каквито се оказа, че е бъкано в нета :)
Телефончето е много яко. Единственият проблем е, че в 3D режим батерията заминава за няколко часа.
Иначе 3D ефекта е изключително успешен, поддържа 3D MKV-та, с каквито се оказа, че е бъкано в нета :)
Я кажи колко държи батерията в 2д режим, щото мисля да си го закупя
Много зависи какво правиш с него, но като обикновен телефон и включен интернет около 2 дена.
Поне сега съм със Оптимус 2х, та да питам как са снимките и клипвете, като качество. От едно ревю видях, че работи доста по - бързо от Оптимус 2х
Излизат супер видеото и снимките и на 3Д и на 2Д, немога да направя сравнение с О2Х, понеже никога не съм го ползвал.8)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Искам да кажа, че двуканалната РАМ на апарата оказва голямо влияние :)