Optimus One P500
Re: LG Optimus One P500
Имам го от седмица и съм повече от доволен: търсех оптимален вариант в средния клас роботи и това ми се стори най-подходящото решение (избирах между Оптимус-а и Галакси Джио). Донякъде натежа и това, че за момента не съм ползвал устройство от LG, а исках разнообразие. Мина доста време откакто ползвах HTC Magic и зеленотиквеника ми се струва доста положително променен. Като го поразцъкам по-сериозно ще драсна и аз впечатления, за момента единствено съм сложил Android 2.3.3 ..:)
Здравейте,
От две седмици имам Оптимус 1, но започна да прекъсва, в смисъл когато говоря на отсрещната страна им прекъсвам , когато ме набират не звъни, а след малко пристига смс, че са ме търсили, разговора прекъсва. Правих хард ресет - не помага.Четох, че има и други такива случаи. Имате ли престава софтуерно нещо ли е или да го нося в сервиз?
От две седмици имам Оптимус 1, но започна да прекъсва, в смисъл когато говоря на отсрещната страна им прекъсвам , когато ме набират не звъни, а след малко пристига смс, че са ме търсили, разговора прекъсва. Правих хард ресет - не помага.Четох, че има и други такива случаи. Имате ли престава софтуерно нещо ли е или да го нося в сервиз?
На мен ми прави някакви проблеми когато ползвам слушалките за разговор. Отсреща се оплакват че не ме чуват добре. Ама предполагам че това е от ниско качествения микрофон. Или буксата не прави много добър контакт.
На теб мога да ти препоръчам да си ъпдейтенеш телефона до в.2.2.2 и ако не се промени нищо да го носиш на сервиз.
Ако проблема ти е хардуерен едва ли ще се справиш сам :)
На теб мога да ти препоръчам да си ъпдейтенеш телефона до в.2.2.2 и ако не се промени нищо да го носиш на сервиз.
Ако проблема ти е хардуерен едва ли ще се справиш сам :)
Колега, аз имам същия проблем със слушалките. Също като теб мисля, че е от калпавия микрофон. Само от пръв поглед разбираш, че слушалките са посредствени... (angry)
кои телефон да избера според вас LG Optimus One P500 или Samsung Galaxy Gio ?(blush)
-
- Регистриран: 11 апр 2011, 14:48
според мен е по добре да вземи самсунга :)
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Само да те попитам - този Андроид 2.3 официален ли е или е къстъм РОМ?
Здравейте, един приятел има този телефон и има два въпроса:
1. Как напълно да си спре data connection-a, защото му се начисляват големи сметки за мобилен интернет и той не знае коя програма го прави това?
2. Как да си инсталира официалния Андроид 2.3 ?
Благодаря.
1. Как напълно да си спре data connection-a, защото му се начисляват големи сметки за мобилен интернет и той не знае коя програма го прави това?
2. Как да си инсталира официалния Андроид 2.3 ?
Благодаря.
[B]Настройки - Безжични мрежи - Мобилни мрежи - Данните са разрешени[/B]
Чавката се маха.
Чавката се маха.