E900 Optimus 7
Re: LG E900 Optimus 7
От къде мога да си взема такива слушалки каквито са в пакета, че мойте се скапаха?
Здравейте.
Тъй като този телефон има GPS, има ли вграден в него и/или трябва да изтегля нов и да поставя сам карти на България.Също така има ли безплатна версия. Лесно ли се намират приложения. Изкажете мнение и отзиви и препоръки за този телефон, ще бъда благодарен.
Съжалявам за глупавите въпроси, но не съм имал телефон с Windows Mobile.
Тъй като този телефон има GPS, има ли вграден в него и/или трябва да изтегля нов и да поставя сам карти на България.Също така има ли безплатна версия. Лесно ли се намират приложения. Изкажете мнение и отзиви и препоръки за този телефон, ще бъда благодарен.
Съжалявам за глупавите въпроси, но не съм имал телефон с Windows Mobile.
Как се прехвърлят файлове от PC към телефона ?
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
http://wphonebg.com/viewtopic.php?f=7&t=132&start=50
телефона е мн добър ,работи перфектно,отключва се много лесно даже и с ''манго'' и се намира на доста добри цени и нов и втора ръка.Лично за мен основния недостатък е батерията(консумацията) която при мен едва изкарваше от сутрнта до вечерта без много ръчкане.Ако не ви притеснява това телефона е отличен.
-
Инсталираш си Zune
-
Имам го над 2 месеца и сьм много доволен
как се прехварля информация от пс
Здравейте, имам малко глупав въпрос ,но просто до сега не ми се е налагало да работя с такъв телефон и незнам какжо се прави! По случайност ми попадна тела но незнам как да го отключа не мога даже и песни в ю туб да слушам ПЛС помогнете