GD880 Mini
Re: LG GD880 Mini
в събота ще пътувам за Видин мога да ти го доставя на място в Монтана
купен е на 15.05.2010 и на практика не е ползван - не е излизал от офиса.
Ако го вземеш веднага - 350лв.
Иначе го оставям в близкия ГСМ сервиз за продажба на 400.
купен е на 15.05.2010 и на практика не е ползван - не е излизал от офиса.
Ако го вземеш веднага - 350лв.
Иначе го оставям в близкия ГСМ сервиз за продажба на 400.
-
- Регистриран: 10 авг 2009, 21:32
posledno kolko mu e senata::|
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
ами не разполагам с него .но като дизаин е жесток
-
- Регистриран: 14 окт 2008, 15:46
Хора,никой ли го няма тоя телефон? Смлях се да ровя за мнения из нет-а,е никъде нищо няма. Защото се чудя дали да не си го взема,но приятелката ми имаше LG Arena,който се оказа изключително кофти телефон,дисплея му се скапа,софтуера също,не можеше да зибираш някои от цифрите на виртуалната клавиатура,сам затваряше при разговор,натискаш по хиляда пъти бутона за да прекратиш разговор,за да приемеш също,изобщо... А и май чувам доста мнения,че LG са с ядове.Та,има лянкой с такъв,да ми каже мнение?!
-
- Регистриран: 29 юли 2007, 12:03
Значи вчера си купих телефончето... И реших да си споделя първите мнения, защото знам че всички влизат тук за да четат мнения на хора имащи въпросните телефони :):D
Първо искам да започна с дизайна : според мен е НЕВЕРОЯТЕН !!! Много удобен, малък и страшно добре се усеща в ръката... Много стабилна изработка!!! просто съм страшно доволен от дизайна и материалите, с който е направен телефона (yes) Досега го ръчках 3-4 часа да го разгледам, но не съм пробвал интернета и немога да кажа нещо за него.... Иначе прави много, много хубави снимки !!! Музиката на слушалки е също много,много добра !!! Гледам, че работи гладко,не забива. само като се зумира снимка има много леко забавяне, но не е изобщо дразнещо.... много готино меню... лично аз когато си купих този телефон получих, точно това което търсех и съм страшно ДОВОЛЕН !!! пък го взех с преподписване на Лооп картата ми... и ми излиза на месец по почти 6лв, а кеш струва 130лв като преподпишеш или нов абонамент на Лооп екстрийм !!! за тези пари е НЕВЕРОЯТЕН телефон !!! (yes)(yes)(yes)
И да кажа също,че екрана е страхотен !!! Ако нещо се разочаровам от телефончето (за което се надявам да не ми се случи) ще го споделя тук!!! но засега му давам 10 от 10 точки :):):)
Първо искам да започна с дизайна : според мен е НЕВЕРОЯТЕН !!! Много удобен, малък и страшно добре се усеща в ръката... Много стабилна изработка!!! просто съм страшно доволен от дизайна и материалите, с който е направен телефона (yes) Досега го ръчках 3-4 часа да го разгледам, но не съм пробвал интернета и немога да кажа нещо за него.... Иначе прави много, много хубави снимки !!! Музиката на слушалки е също много,много добра !!! Гледам, че работи гладко,не забива. само като се зумира снимка има много леко забавяне, но не е изобщо дразнещо.... много готино меню... лично аз когато си купих този телефон получих, точно това което търсех и съм страшно ДОВОЛЕН !!! пък го взех с преподписване на Лооп картата ми... и ми излиза на месец по почти 6лв, а кеш струва 130лв като преподпишеш или нов абонамент на Лооп екстрийм !!! за тези пари е НЕВЕРОЯТЕН телефон !!! (yes)(yes)(yes)
И да кажа също,че екрана е страхотен !!! Ако нещо се разочаровам от телефончето (за което се надявам да не ми се случи) ще го споделя тук!!! но засега му давам 10 от 10 точки :):):)