Optimus L3 E400
-
- Регистриран: 23 фев 2009, 15:24
LG Optimus L3 E400
Има ли флаш плеар този телефон
-
- Регистриран: 23 фев 2009, 15:24
LG Optimus L3 E400
Има ли флаш плеар този телефон:S
Re: LG Optimus L3 E400
Някви мнения за телефончето, че мисля да го взимам ?
Има, да, гледах клипчета в youtube с демонстрация.
И мен ме интересува ако някой го е взел да сподели повечко впечатления. Как е звъкът през говорителя, дали е подобен на "optimus one"?
Също гледах, че батерията е като за Optimus black, а за него има подсилени батерии и се чудех ако му се сложи такава, дали има опасност да не я разпознае коректно и да кара колкото нормалната (За капачето ясно, че няма да пасне)? Защото гледам, че има такива предупреждения под някои подсилени батерии за други марки.
И мен ме интересува ако някой го е взел да сподели повечко впечатления. Как е звъкът през говорителя, дали е подобен на "optimus one"?
Също гледах, че батерията е като за Optimus black, а за него има подсилени батерии и се чудех ако му се сложи такава, дали има опасност да не я разпознае коректно и да кара колкото нормалната (За капачето ясно, че няма да пасне)? Защото гледам, че има такива предупреждения под някои подсилени батерии за други марки.
Много готин дизайн има!След 2-3 си го взимам!
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
нокиа е отпиши,остава галаксито и оптимуса.Оптимуса има поддръжка на флаш плейър,3,2 камера видео 640х480,а галаксито няма флаш,2мп камера 320х240 видео и процесора е 830 на 800Мхц в полза на самсунга тука вече ти прецени,щото без флаш зарежда значително по-бързо,а относно вбокс,то вече има мобилна версия,която позволява гледане на клиповете
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
то не да е като оптимус уан,а си е едно кам едно по функции,а оптимус л5 е като оптимус чик
-
- Регистриран: 20 ное 2007, 23:40
Има да .Преди месец се чудих между него и Galaxy Ace но избрах Самсунга понеже чакам О2 да пуснат Галакси с3 и мисля да го взимам на договор ;) Телефончето е много тънко но малко квадратно това също ме спря като избор иначе сравнен с Асе са идентични всичко вече е въпрос на вкус .
П.П. Ама и цената в България му е идеааална мен ми го предлагаха с предплатена карта на Тройката за 80 паунда с 2 гб карта и всичко останало вътре и 4 месеца застраховка (no)
П.П. Ама и цената в България му е идеааална мен ми го предлагаха с предплатена карта на Тройката за 80 паунда с 2 гб карта и всичко останало вътре и 4 месеца застраховка (no)