Optimus G
Re: LG Optimus G
[B]mod edit/ asenna5
» Писането на кирилица е задължително![/B]
» Писането на кирилица е задължително![/B]
Ти сляп ли си-вземи да прочетеш малко - те говорят за таблети по 10" в случая.
Иначе смартфона изглежда добър, но като се има предвид, че повечето нови устройства ще имат такива характеристики - никога няма да се спра на LG ... (no)
Иначе смартфона изглежда добър, но като се има предвид, че повечето нови устройства ще имат такива характеристики - никога няма да се спра на LG ... (no)
Кои са те повечето устройства дето ще го имат ? Аз лично искам да си сменя телефона възможно най-скоро и на българския пазар нищо! Така , че ако това лг дойде в бг мисля, че доста време няма да пуснат тук телефони с такива характеристики поне до лятото :)
[Quote]Така , че ако това лг дойде в бг мисля, че доста време няма да пуснат тук телефони с такива характеристики поне до лятото :) [/Quote]
Много мислиш ти!Да не мислиш,че Самсунг,НТС и Сони ще чакат до лятото да пуснат модел с такива характеристики?На мобилния конгрес февруари ще има телефони даже и със по добри параметри!
Много мислиш ти!Да не мислиш,че Самсунг,НТС и Сони ще чакат до лятото да пуснат модел с такива характеристики?На мобилния конгрес февруари ще има телефони даже и със по добри параметри!
http://reviews.cnet.com/smartphones/lg-optimus-g-at/4505-6452_7-35477689.html
здр искам да попитам този звяр предлагали се на българския пазар и каква може да му е цената
Благодаря предварително :)
Благодаря предварително :)
Този звяр се предлага само от един онлайн магазин тук през сайта, но цената му е просто прекалена-1249лв.(angry)(no)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 11 юни 2013, 10:34
В Технополис е 999 лв.
В \"Елит Мобил\" и в \"Нов Телефон\" е по 730 лв :)
В \"Елит Мобил\" и в \"Нов Телефон\" е по 730 лв :)
Този звяр в ГЕТ.БГ се харчи като топъл хляб.Цена-Качество-несравним.........(yes)