Cookie Fresh GS290
-
- Регистриран: 07 апр 2011, 09:08
Re: LG GS290 Cookie Fresh
adoo pone priexa li ti go za remont 4e za moq se op1vaxa v1preki 4e be6e s nailonite
Телефона е добър,но при поставена ,,карта памет.. батерията държи точно 24 часа,без нея си кара нормално 3-4 дни,нормално ли е това и на какво се дължи:(
-
- Регистриран: 30 апр 2011, 07:21
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
Внимавайте с този боклук ТОДОР ЕНЕВ 0893999609 поръча ми телефон каза да му го пратя веднага. Още на другия ден го пратих и понеже беше събота отидох в понеделник да си взема парите и ми казаха че БОКЛУКА не е отишъл да го потърси. Звъннах му каза че нямал време и до час ще отиде да го вземе. На другия ден пак отидох да взема парите и пак ми казват че не е ходил. Пак му се обадих на БОКЛУКА и каза че имал си бил проблеми (разбираш ли) и щял пак до един час да ходел да го вземе но пак не отиде ЦЪРВУЛА МРЪСЕН!!!! Значи аз му пращам телефон за 50лв. а сега за да си го взема обратно трябва да плата на ЕКОНТ 11.50 щото се плащало и за в двете посоки. Сами си преценявайте на тоя БОКЛУК дали ще му пращате нещо.
Този телефон е пълен,ама абсолютно пълен боклук. Няма и година и се прецакаха сензорните дисплеи и на двата телефона които купих, направо ги изхвърлих в кофата. Тотално се разочаровах от LG, повече нищо тяхно, заклевам се... (no)
Тоя телефон е такъв СКАПАН БОКЛУК ,че просто нямам думи взех си такъв миналата година май месец.работи до август и даде фира,занесохме го в Глобул и от там ми казват,че имея на телефона и на гаранционната карта не съвпадат.Демек 200 лв на боклука. Телефона е взет от Шумен, а аз живея във Видин. Икакво да правя сега имам си безполезен сувенир за скромната сума от 200 лв. Казвам ви всичко това за да не се прецакате да го купувате ТАКЪВ БОКЛУК НЯМА НИКЪДЕЕЕЕ.(no)(no):X:S(angry) LG ЛИ НИКОГА ВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕ(angry)
телефона е скапан абсолютен боклук, както и глобул :S ама то това важи май за всички компании.
Взех го на изплащане за две години от цена 300 лева телефона стана 700 по хубаво оригинален ай фон да си взема..
После Глобул си преподписа сам още договора за две години, без да ме питат, ех че кеф то тъй можело..
Накрая с един месец предварително реших да го прекратя и ме накараха да дам 70 лева неустойка..
накрая че съм им дължал 5 лева и ми се обаждаха съдии изпълнители... платих си петте лева..
накрая се оказа че имали те да ми дават 12 лева, ама не можело на ръка, сметки метки трябвало да правимм
Повече никога глобул..
Ама въпроса беше за телефона.. току що взет в гаранция телефона се повреди, взеха уж да го оправят ама нищо не оправиха телефона си е пак провреден, демек дадох 770 лева и съм с повреден телефон...
Вие си правете сметка дали ще се занимавате с Глобул и с ЛЖ аз повече не....
Взех го на изплащане за две години от цена 300 лева телефона стана 700 по хубаво оригинален ай фон да си взема..
После Глобул си преподписа сам още договора за две години, без да ме питат, ех че кеф то тъй можело..
Накрая с един месец предварително реших да го прекратя и ме накараха да дам 70 лева неустойка..
накрая че съм им дължал 5 лева и ми се обаждаха съдии изпълнители... платих си петте лева..
накрая се оказа че имали те да ми дават 12 лева, ама не можело на ръка, сметки метки трябвало да правимм
Повече никога глобул..
Ама въпроса беше за телефона.. току що взет в гаранция телефона се повреди, взеха уж да го оправят ама нищо не оправиха телефона си е пак провреден, демек дадох 770 лева и съм с повреден телефон...
Вие си правете сметка дали ще се занимавате с Глобул и с ЛЖ аз повече не....