Nexus 4 E960
Re: LG Nexus 4 E960
Криво се получава с Nexus-a, тия цени от 600 евро извън Play Store звучат някак абсурдно.
Колегата ми пътува след две седмици за NY и си мислех да ми купи един от щатите, но сигурно няма как да се случи, като го продават само в play store (angry) Ако някой случайно има идея как човек седящ седмица в щатите може да си купи Нексу 4, нека сподели.
Колегата ми пътува след две седмици за NY и си мислех да ми купи един от щатите, но сигурно няма как да се случи, като го продават само в play store (angry) Ако някой случайно има идея как човек седящ седмица в щатите може да си купи Нексу 4, нека сподели.
Явно най-добрия вариант ще е да се купува през познати от Германия, така че да може да важи и гаранцията за територията на ЕС. LG ако наистина го пуснат на такава цена в държавите, в които не може да се купи през play store-a, то ще си направят харакири. Да вземат пример от Asus, които не се излакомиха при Nexus 7 и имат рекорден скок в продажбите при таблетите с над 200%.
Наистина е странна политиката на гугъл с цените извън Play Store. Така само ще стимулират ибей и международните спедиторски фирми. :)
В случая проблема е в LG, а не в Google. LG явно са станали доска лакоми и искат да изклатят потребителите. Накрая от двата стола ще се окажат на земята. Всеки потребител като знае какви цени искат Google за телефона ще останат с чувството, че LG ги цакат с топла бира. Отделно съм сигурен, че себестойността на телефона ще е доста под тези 350 евро, на които очаквахме да се появи телефона в цяла Европа.
Да, прав си. Иначе вече има цени за телефона в Медиа Маркт и Сатурн в Германия, там е с 50 евро по-скъп от плей стор, т.е. 395 евро за 16гб версия. Явно не навсякъде ще е по 600 евро. Според мен и 400 евро е добра цена за държави, в които не се предлага директно от Гугъл.
Аз до колкото разбрах заради бедствията в америка е отменено събитието по представянето на JB 4.2 та след около седмица като го направят евентуално, едновременно с това ще пуснат и телефона в продажба. защото как да го продават с 4.2 при положение че от гугъл не са го обявили официално. пъки вта според мен ще е доста голям бум в продажбите.защото върви направо с последната версия с много екстри, а има някой които даже няма и да дочакат такъв ъп.
Не разбирам защо все трябва да се сравняваме с щатите или с развитите европейски страни. Това че там телефона се продава на промоционални цени по някакви си техни цели, не значи по никакъв начин че и тук трябва да е така. Според мен си е нормално тук цените да са други от тези на GooglePlay, просто не трябва да гледаме все в чуждата паничка.
Не е точно така. Ще се убедиш в това ако погледнеш американските форуми. Примерно аз се сещан за един автомобил, който заради по-ниската си цена в щатите идваше с променени характеристики. Коментарите по въпроса бяха безмилостни, от типа ние не сме бананова република за да ни пробутват такива номера. Така че трябва да има реципрочност. Ес също не е бананова република.
затова днес се разграби за минути след старта на продажбите в play store.
докато намеря някой познат да ми го купи и всичко свърши.
докато намеря някой познат да ми го купи и всичко свърши.
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
На хората и ла**а да им продаваш с много реклама и нагризана ябълка (примерно) ще се изкупи за минути. А и не знаем за колко бройки става дума.