Nexus 4 E960
Re: LG Nexus 4 E960
Е нали днезка щяха да го представят в България. Ако някои е разбрал каква ще му е цената да каже.
Използвай борсата за обяви!
Има си борса (angry)
Няма ли някой БУДЕН модератор да почисти тук?!:|
Понеже все още се намират т.....ри дето не знаят (или просто не се интересуват),че всеки форум си има подредба,организация,правила...
Понеже все още се намират т.....ри дето не знаят (или просто не се интересуват),че всеки форум си има подредба,организация,правила...
какво да се прави, това е във всеки форум :)
Силно се надявам цената му да падна до 1-2 месеца, защото ако е дори над 800лв напълно няма да си заслужава...
Някой знае ли дали се продава вече въпросния модел? Искам да си го взема за коледа понеже ми хареса много а и въпроса с ъпдейтите ми се решава!
Samsung GALAXY S22 Ultra
@Бабанка, може и да се появи на нашият пазар преди коледа, но ще е на цена 950-1000 лв. При операторите мисля няма да е по-рано от февруари.
Да, прав си аз погледнах и в андроид форума дали се пише нещо по въпроса, но видях, че само трима имат Нексуса един от, които си и ти.:) Мислех да го поръчам от eBay, но 500$ и доставка до БГ, ще ми дойде над 600-650$ и то за 8гб версия. А уж щяха да са по-евтини от другите модели. Ще чакам януари месец към края и без това ми е време да преподписвам, да видим дали, ще ни изненадат. Какви са ти впечатленията от телефончето? Изписа се доста, че има някои дефекти.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Убава работа ,ама...
1.Има ли слот за карти памет?-[B]НЕ.[/B]
2.Има ли вариант с 32 ГБ вградена памет?-[B]НЕ.[/B]
Да си го ползват със здраве.
1.Има ли слот за карти памет?-[B]НЕ.[/B]
2.Има ли вариант с 32 ГБ вградена памет?-[B]НЕ.[/B]
Да си го ползват със здраве.