Nexus 4 E960
Re: LG Nexus 4 E960
Доста са се притеснили май нашите търговци,уж не лято,а се държат сякаш слънцето ги е напекло :D 1050лв ? (no) В САЩ хората си го взимат за по-малко от половината пари,които му искат тук.
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
Вече 2 обяви, доста добре. Сега като станат 6-7 и ще се усетят, че 1000+ лева няма да върви за два пъти по-евтин телефон
А като не живеем в САЩ? А като нямаме google play bulgaria? И в UK в Google Play 16гб версията е 650 лева, ама... АМА!
S9+
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
Сега гледам smartphone.bg са го пуснали за 1100 лева 8гб версията, то бива да си нагъл, да си лакум, ама толкоа вече не бива!
А бе хора,що се връзвате на производители и мобилни оператори.Включили няколко атрактивни характеристики на изделието,а нито има слот за карта памет,нито поне 16 ГБ или поне 12 реално свободна за съдържание вътр.памет :|
Кво се прехвасвате по разните му там джаджи?!Аз вече съм МАКСИМАЛНО критичен към това,което ми се предлага.Или имате финанси за харчене,или просто си прахосвате парите без полза.
П.С.Мой пропуск-сега проверих по спецификация има и вариант със 16 ГБ памет.Само дето не се знае дали ще е достъпна при нас.
Кво се прехвасвате по разните му там джаджи?!Аз вече съм МАКСИМАЛНО критичен към това,което ми се предлага.Или имате финанси за харчене,или просто си прахосвате парите без полза.
П.С.Мой пропуск-сега проверих по спецификация има и вариант със 16 ГБ памет.Само дето не се знае дали ще е достъпна при нас.
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
Приятелю, атрактивното в този телефон не са \"джаджите\", а цената. От Google без договор, отключен, телефонът струваше 299 $. Обърни го в левчета и прецени, заслужава ли си или не... Относно паметта. Да, 16 GB не са много, но този телефон е предвиден за промотиране на Облачните услуги и затова няма слот за карта. Да не говорим, че има хора на които 16 гигабайтово устройство е напълно достатъчно.
[Quote]незнам кои какви критери има ама аз си го поръчах вече и много се радвам излезе ми 392$ 16 gb от Google с таксите и доставката до адрес в щатите[/Quote]
Добре де,само от щатите ли излиза толкова евтино?Не може ли и от Канада?
Добре де,само от щатите ли излиза толкова евтино?Не може ли и от Канада?
http://n4checker.com
сайт за проверка за наличностите в различните страни с магазини на google
сайт за проверка за наличностите в различните страни с магазини на google
Внос извън ЕС, надминаваща макс. сума = ДДС+Мито. :X