Nexus 4 E960
-
- Регистриран: 09 май 2012, 22:17
Re: LG Nexus 4 E960
Честит да ти е колега !
-
- Регистриран: 24 май 2012, 08:20
Само не разбрах,тв изхода през MHL ли е?
-
- Регистриран: 02 апр 2013, 13:43
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
Дай малко повече инфо от първа ръка. Наистина ли батерията не му се маха също като на iPhone? Имаш ли и безжичното зарядно, защото аз мисля да взема и него? А дали го има и в други цветове, н.пр. бяло, защото съм виждал в нега снимки на бял?
-
Батерията не се маха.Кара доволно 3 дни,с ползване на интернет чат-пат.Вече 2 седмици го нося....Много съм доволен хора!Стилен и надежден телефон.Понеже нося 2 броя,мисля да закупя още един такъв,само че с 16 гб.Мога да взема и Галакси С4 изгодно,ама голяма джапанка.Нексуса ми заспива в ръката,правен е за мен.
Телефон за 1000лв и няма радйо..А стига бе?!?!
Колега нещо не разбрах, взел си този телефон с стотици екстри и ще го ползваш само за слушалка...?Все едно си взел ферари и го караш с 20км:) Е, всеки с номера си де:)))
Свестни ли са Слот? Мисля да си поръчам Нексуса сега, но 16гиги, че С2-та сдаде багажа..:( То, както ми е тръгнало все нещо, ще се случи. Гледам, че в Мобилен Бутик 16-та е с 40лв по-евтина от в Слот, какво ще кажете за този магазин?:|
п.с. Готово поръчах го вече от Слот.:)
п.с. Готово поръчах го вече от Слот.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
Слот са супер коректни.А телефончето няма равно!Понеже постоянно го ползвам за видеонаблюдение онлайн,мога само суперлативи да кажа заапатата.Много качествена и стилна изработка от LG.Мисля да им стана фен на продуктите.А за цената апарата е без конкуренция!Имал съм С2,С3,One X,никой не важи пред Нексуса!
Взех го телефона още вчера.:) Веднага го сравних с Ноута и мога да кажа, че цветовете в Ноута са в пъти по красиви. Работят бързо и двата, а изработката му е наистина на ниво.:) Довечера ако не забравя понеже се пребирам късно от работа, ще направя снимки. Доволен съм от телефончето.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra