Nexus 5
LG Nexus 5
Добро телефонче, малко грозно спрямо Nexus 4, но като характиристики е добро.
Да видим кога ще дойде и у нас, сигурно чак след нова година, ако гледаме предния опит. Поне цената този път са я оправили, 399 евро за Европа, т.е. около 800лв. у нас, + ДДС, + печалба, от раз отиваме на ниво над 1000лв. и нагоре, където трябва да е. Миналата година с Nexus 4 Гугъл закопаха пазара, тази година поне явно са си взели поука, че не е добре да се действа против всички.
Да видим кога ще дойде и у нас, сигурно чак след нова година, ако гледаме предния опит. Поне цената този път са я оправили, 399 евро за Европа, т.е. около 800лв. у нас, + ДДС, + печалба, от раз отиваме на ниво над 1000лв. и нагоре, където трябва да е. Миналата година с Nexus 4 Гугъл закопаха пазара, тази година поне явно са си взели поука, че не е добре да се действа против всички.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: LG Nexus 5
[Quote]ниво над 1000лв. и нагоре, където трябва да е.[/Quote]
Пак ли почваш! (angry)
Опитвам се да бъда културен ама в случая аман от търгаши!!!
Хич не се и надявай някой да ти се върже на тая цена!
Пак ли почваш! (angry)
Опитвам се да бъда културен ама в случая аман от търгаши!!!
Хич не се и надявай някой да ти се върже на тая цена!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Само коментирам, нищо лошо не съм казал.
Като гледам пластмасовия капак отзад, се чудя дали батерията може да се сменя или пак е вградена? Иначе не виждам защо са сложили пластмаса, ако не можеш да си смениш батерията, освен заради разходите, може би.
И не съм търгаш, а търговец. А цената я определя пазара, просто трябва да намериш кой да даде парите, и да намериш стоката.
Като гледам пластмасовия капак отзад, се чудя дали батерията може да се сменя или пак е вградена? Иначе не виждам защо са сложили пластмаса, ако не можеш да си смениш батерията, освен заради разходите, може би.
И не съм търгаш, а търговец. А цената я определя пазара, просто трябва да намериш кой да даде парите, и да намериш стоката.
[Quote]ниво над 1000лв. и нагоре[/Quote]
За съжаление колегата е абсолютно прав. Цената на му ще е над 1000 лв. в сравнение с $349 които ще плащат бедните американци.
За съжаление колегата е абсолютно прав. Цената на му ще е над 1000 лв. в сравнение с $349 които ще плащат бедните американци.
Защо липсват модели като L4 и L9 II в каталога на LG. Толкова ли е трудно да се добавят или само Самсунг ще толерираме?:|
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]За съжаление колегата е абсолютно прав.[/Quote]
Не!В случая не е прав защото е просто търговец който иска да поддържа прекомерно висока цена на телефоните си и да печели от балъците.И цената ще е такава точно заради такива като него!
Виж му постовете и ще се убедиш.
[Quote]И не съм търгаш, а търговец.[/Quote]
Търговец?!
[Quote]Ръководство за Nexus 5 разкрива основните технически детайли
Автор: Balgarin
Дата: 07.10.2013 09:46
Добре ще е, ако пуснат начална цена от около 800-900лв. и нагоре, за да не повторят гафа от миналата година с четворката, не им стигнаха бройките и за ден продажби. [/Quote]
Значи и тази година са сгафили според теб?
[Quote]Според сведенията първият смартфон с операционна система Android KitKat вече е почти изцяло разпродаден в Google Play.[/Quote]
Бати логиката - телефона трябва да е скъп за да се продава по-малко и да не свършва бързо :S
Горките - да го бяха пуснали за 2000 лева че да нямат този проблем.
Колко телефона си купи ти за по 350 долара и за колко смяташ да ги бутнеш тука? ;)
350 долара=505 лева=? лева от балгарина?Очаквайте резултат от 4 нули.
Не!В случая не е прав защото е просто търговец който иска да поддържа прекомерно висока цена на телефоните си и да печели от балъците.И цената ще е такава точно заради такива като него!
Виж му постовете и ще се убедиш.
[Quote]И не съм търгаш, а търговец.[/Quote]
Търговец?!
[Quote]Ръководство за Nexus 5 разкрива основните технически детайли
Автор: Balgarin
Дата: 07.10.2013 09:46
Добре ще е, ако пуснат начална цена от около 800-900лв. и нагоре, за да не повторят гафа от миналата година с четворката, не им стигнаха бройките и за ден продажби. [/Quote]
Значи и тази година са сгафили според теб?
[Quote]Според сведенията първият смартфон с операционна система Android KitKat вече е почти изцяло разпродаден в Google Play.[/Quote]
Бати логиката - телефона трябва да е скъп за да се продава по-малко и да не свършва бързо :S
Горките - да го бяха пуснали за 2000 лева че да нямат този проблем.
Колко телефона си купи ти за по 350 долара и за колко смяташ да ги бутнеш тука? ;)
350 долара=505 лева=? лева от балгарина?Очаквайте резултат от 4 нули.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
-
- Регистриран: 02 окт 2010, 17:08
Защо се занимаваш ? :)
Смятам че отговаряш на трол-не мисля,че има чак толкова нагли търговци.А и Nexus не е точно мейнстриийм телефон-няма да се продава толкова добре в България.
Бяла 32-ка вече си купих-като дойде ако има интерес ще споделя впечатления.
Ако някой плати повече от 850 лева за този телефон (32ГБ) не е нормален!!!
Смятам че отговаряш на трол-не мисля,че има чак толкова нагли търговци.А и Nexus не е точно мейнстриийм телефон-няма да се продава толкова добре в България.
Бяла 32-ка вече си купих-като дойде ако има интерес ще споделя впечатления.
Ако някой плати повече от 850 лева за този телефон (32ГБ) не е нормален!!!
Здравейте, може ли да попитам това телефонче мога ли да си го взема за $349 (16GB) от Германия, примерно, или това е цена при сключване на някакви диговори и има отежнения към нея ?
Идеята ми е някой приятел да ми го донесе.
Идеята ми е някой приятел да ми го донесе.
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Нексус, на цената на гугъл, се разпрдава за броени минути след пускането му...и няма как да не е така:-)
[Quote]Бяла 32-ка вече си купих[/Quote]
Ако не е тайна, от къде го купи? и за колко?
Ако не е тайна, от къде го купи? и за колко?