G2
Re: LG G2
Батерията на международния е по голяма и по друга технология защото е на две нива, за да се използва цялото пространство отзад. Затова и не е сменяема. Японският е с големина горе-долу колкото първото ниво на международния. Останалото място очевидно го ползват и за друго. Да създадеш компактен дизайн с много неща, се изисква много мисъл и понякога трябва да правиш компромиси.
Днес го човърках в Плесио, телефона е невероятен. Дисплеят е нещо страшно, имаш чувството, че държиш само екран и нищо друго в ръката - безълът е почти нулев :) Работи бързо - не видях лаг, макар шарениите на LG, с които е оцапано всичко. Единствено ме притеснява пословично слабата софтуерна поддръжка и ъпдейти на LG...
http://www.mobilstyle.net/gsm-%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82/lg-optimus-g2-d802-32gb-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD/14839
Ето го 32 Гб на много добра цена даже.Магазина е точно срещу нас и може да им се има доверие на хората.От години са на пазара и имат много,ама много клиенти.
Ето го 32 Гб на много добра цена даже.Магазина е точно срещу нас и може да им се има доверие на хората.От години са на пазара и имат много,ама много клиенти.
Теа от Глобул (Теленор) са станали невероятни калъфи.
Исках да преподпиша договора и да си взема телефона на изплащане, но като корпоративен клиент трябва да ме прецакват, ако си нормолин клиент взимаш телефона за 33лв на месец, но за мен специално предложение по програма заедно като редовен платец 39 лв. Несъм им за жалките няколко лева, но въпроса е принципен. Чао чао Глобул (Теленор), за нищо не ставате!!!
Исках да преподпиша договора и да си взема телефона на изплащане, но като корпоративен клиент трябва да ме прецакват, ако си нормолин клиент взимаш телефона за 33лв на месец, но за мен специално предложение по програма заедно като редовен платец 39 лв. Несъм им за жалките няколко лева, но въпроса е принципен. Чао чао Глобул (Теленор), за нищо не ставате!!!
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Решението е лесно Samsung Galaxy S4 32GB-товата версия и просто всичко заспива! :-)