Nexus 4 E960
-
- Регистриран: 31 яну 2013, 15:20
Re: LG Nexus 4 E960
Моля за съвет понеже мисля да сменям Ios с Android. Нексус 4 или Самсунг С4 мини. Не играя игри и не съм запален фотограф. Пиша и браузвъм доста и се дразня от влачещи и мислещи телефони. Благодаря предварително за отговора. А и забравих още, не искам да нося маса в джоба, хахахаха. Благодаря предварително за отговора!
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
LG Nexus 4 тогава е правилния избор според мен
. Аз съм с такъв в момента,сравнявал съм го с С3,С4 мини и според мен работи по-бързо от тях.
. Аз съм с такъв в момента,сравнявал съм го с С3,С4 мини и според мен работи по-бързо от тях.
-
Благодаря за бързия отговор. И с риск да стана нахален какво щв кажеш за Samsung Galaxy Nexus в сравнение с LGo-to?
Galaxy nexus - по-цветен, но по - слаб като качество дисплей, по-слаб високоговорител, леко забавяне при по сложни задачки (google мапс напр.) за момент.3д игри незнам как са. Няма да бъде обновен до 4.4
Nexus 4 - определено по-хубав дисплей, 3д игрите вървят без проблеми, Бих казал че няма забавяне при ползване, стига да е нещо което зависи от процесора, не от интернета . И двата загряват доста отзад. Особено когато са на зарядно и се ползват за малко по-трудоемки неща . най-вече при камерите се усеща
Батерии - слаби - един ден ако не ги ползваш мн мн. ако е изключен интернета - по-бива- спокойно един ден. При интензивно ползване - до няколко часа.:/
Nexus 4 - определено по-хубав дисплей, 3д игрите вървят без проблеми, Бих казал че няма забавяне при ползване, стига да е нещо което зависи от процесора, не от интернета . И двата загряват доста отзад. Особено когато са на зарядно и се ползват за малко по-трудоемки неща . най-вече при камерите се усеща
Батерии - слаби - един ден ако не ги ползваш мн мн. ако е изключен интернета - по-бива- спокойно един ден. При интензивно ползване - до няколко часа.:/
-
Еее това за батерията ме разочарова много. Надявах се поне на един ден с говорене и сърфиране през 2G или wifi.
-
- Регистриран: 09 апр 2008, 18:40
Батерията не е чак толкова зле. Nexus 4 с Kitkat издържа поне ден-ден и половина умерено ползване. :);)
наистина сега виждам че това което казах за батерията звучи гръмко. Просто аз ползвам тела яко защото от един два месеца нямам нет вкъщи... и телефона се ползва на макс - свалям си филми които гледам на лаптопа, непрекъснато ровя нещо в интернета, гледам ютюб, много скайп видео разговори, като съм на работа също , да минава по бързо времето.. :) просто замених изцяло компа( без да го искам рабира се) .освен това не си държа дисплея на минимум яркост... иначе като нямам време и не го ползвам мн мн кара спокойно ден. да уточня - аз съм с н4 , гаджето е с галакси нексус.
междодругото андроид 4.4 за нексус 4 излезе. честито:)
междодругото андроид 4.4 за нексус 4 излезе. честито:)
LG Nexus 4 E960 работа с външни USB памети
Работи ли с външни USB памети( To Go) мисля беше. Може би програмка или рут иска. Нексус медия импортер не е съвместима. Купена ми е за NEXUS 7 но е несъвместима с устройството.
Re: LG Nexus 4 E960 работа с външни USB памети
Фабрично не работи. С триста зора се докарва частична функционалност.
Re: LG Nexus 4 E960 работа с външни USB памети
Тъпо, Нокията ми С7 още имаше ГалаксиS2 също. Тва няма памет ,поне с флашка да можеше да се връзва. В Облачни програми може да работиш със снимки но къде да си свра музиката. Качих на Клоуд на Мтел но за да пуснеш песен трябва да я свалиш . Става бавно даже през Wifi.