G2
Re: LG G2
Спрямо стaндaртa нa живот не е коректно дa се срaвнявa.
Инaче зa джaджите и aз си мислех зa товa miinova, но е по-лошия вaриaнт. От гледнa точкa нa връзкa с телефонa е супер, но когaто трябвa дa кaчиш нещо ти трябвa РС с кaрд рийдър зa микро сд. Ценaтa му е двойно по-високa предвид товa,че трябвa дa купиш кaртa. Гaрaнция нямaш с тия интернет достaвки - спрямо ценaтa.нa трaнспортa нямa.смисъл дa се реклaмирa. Не виждaм кой би предпочел miinova.
Инaче зa джaджите и aз си мислех зa товa miinova, но е по-лошия вaриaнт. От гледнa точкa нa връзкa с телефонa е супер, но когaто трябвa дa кaчиш нещо ти трябвa РС с кaрд рийдър зa микро сд. Ценaтa му е двойно по-високa предвид товa,че трябвa дa купиш кaртa. Гaрaнция нямaш с тия интернет достaвки - спрямо ценaтa.нa трaнспортa нямa.смисъл дa се реклaмирa. Не виждaм кой би предпочел miinova.
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Аз викам да си направиш един акаунт в Dropbox 50 GB, и можеш да си качиш всичките снимки и видеоклипове + още толкова и пак ще има място за 2-3 игри. Купуват си телефон само за да кажат, че има сим карта и после се почва- камера малка, играта не върви, паметта не стига за снимките... Страшни маниаци сте ей.. Кога ще ви хареса някой телефон не знам...:X:X
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Моля помогнете! Пред голяма дилема съм! Бях си харесал много този телефон,но напоследък много негативи:S Забивал,блокирал,тъча при леко изпускане не работел и още какви ли не работи! Да се насоча ли към нексуса или....??? При него пък лоши работи за батерията(angry) Помагайте моля ви!!!
Взимай G2 , без да се замисляш. Има по-добра батерия, камера, екран, звук от слушалките и т.н. Също така LTE честотите за Европа и америка работят, докато N5 се прави във 2 варианта. Незнайно защо в БГ продават NAM телефона, без европейските LTE честоти. :P
Ами няма да го изпускаш :) Напълно е възможно, ако го изпуснеш, да се появят подобни проблеми, защото съклото е edge to edge, но това е вече божа работа дали ще се случи. На моят съм му нахлузил един Otterbox Commuter Case и се моля да не се налага да го тествам колко е издръжлив :)
Ако пък искаш да играеш с телефона като с футболна топка, има едни телефони Sonim, сигурно ще свършат работа :)
Ако пък искаш да играеш с телефона като с футболна топка, има едни телефони Sonim, сигурно ще свършат работа :)
И аз съм пред подобна дилема, чета и аз негативи за G2 и се чудя дали да не си взема Nexus 5 от Технополис. От къде мога да намеря 32гб версия на Nexus-а? В Технополис имат само 16-ка...:|
п.с. Мога и от тук да го поръчам 32гб, но няма лизинг. Искам да си го взема, но не ми се дават 900лв кеш...
п.с. Мога и от тук да го поръчам 32гб, но няма лизинг. Искам да си го взема, но не ми се дават 900лв кеш...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Вторник, ще реша, кой да е. Третия вариант е Ноут 3, G2 се предлага най-вече 16гб в сериозните вериги. 32-та, до колкото четох имала проблем с гаранционното обслужване... Но вторник в Технополис, ще се реши така сложната дилема.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra