G2
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Re: LG G2
Би ли споделил какъв проблем има 32ГБ версия с гаранционното обслужване?
-
- Регистриран: 28 сеп 2012, 10:59
Неофициалният внос на 32ГБ версиите може би обяснява цените около 800 лв.
Точно така.И ако стане нещо с телефона,търговеца почва да увърта всякак и да избягва гаранционния ремонт,защото всичко излиза от неговия джоб.И няма на кого да се оплачеш,защото в 99% от продажбите,тези търговци не ти издават касов бон.Фактурата сама по себе си НЕ Е платежен документ,ако не е боднат касов бон към нея.А без платежен документ,реално все едно не си го купил телефона и не можеш да претендираш за нищо.Просто нещата остават на доверие и добра воля към търговеца.
Пропов, понеже ти си ползвал и С4, кажи ми между двата реално, кой прави по-хубави снимки? Днес живот и здраве, ще се поръчва и няколко дни чета в нета по форумите, и гледам сравнителни клипове, но ми е интересно да чуя и твоето мнение! Даже ако можеш да направиш един подробен сравнителен анализ между G2 и S4, както и анализ между G2 и неговите преки конкуренти Note 3, Z1 и най-вече Nexus 5, защото именно той беше втория ми фаворит. Разбира се ако ти се занимава.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Аз имах телефон SAMUSNG OMNIA HD от тях преди години, коректни са. Купих го малко след като излезна. След месец му се прецака дисплея, върнах го за сервиз, мотаха го няколко седмици и след това, като си го взех, ми казаха, че са сложили нов дисплей .Смисъл откъм коректност и гаранционен сервиз са ОК. Произхода на апарата вече е друга тема. Също не помня дали ти дават касова бележка към гаранцията - смисъл, ако искаш да го продадеш по-късно, дали на новия собственик ще му признават остатъка от гаранцията
Моят G2 е от тях, когато черните 32GB бяха кът, само от там успях да си намеря. Всичко е точно, комплект, гаранция, обслужване. Единственото по особено е, че зарядното е тип UK, но ти дават и преходник за нашите контакти, така че няма проблем. Това се отнася за 32GB версия на телефона, която официално не се внася в България от LG България или мобилните оператори.
Между другото в българският форум за Андроид, има отделен раздел само за LG G2 :)
Телефона наистина е чудесен за парите си.
Между другото в българският форум за Андроид, има отделен раздел само за LG G2 :)
Телефона наистина е чудесен за парите си.
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Ванка аз мога да споделя мнение за Galaxy Note 3,Galaxy S4 & Nexus 5! Мога смело да заявя,че Нексуса и С4-рката снимат най-добре,казвам го,защото съм ги ползвал,а дори забелязах,че Нексуса с макар 8Mpx се представя по-добре тествах ги и двата в полутъмна стая и снимките ги увеличих,колкото може максимално и съм очарован много!За Z1 въпреки,че е с 20,7Mpx не ме очарова въобще!Моя съвет да изчпобваш 3_те модела:Galaxy Note 3 & Galaxy S4,щото са с почти еднакви матрици и Nexus 5!
А ми аз вече си взех Z1 за, което почти съжалявам, защото нито дисплея е по-добър от на Самсунг - амоледите, нито прави кой знае какви снимки! Смятай щом го сравнявам със стария ми Ноут 2 и не ме кефи. Бърз е вярно, красив и отлично изработен. Но от тук нататък, ще гледам само продукти на Samsung, LG и Apple!
Samsung GALAXY S22 Ultra