Optimus 4X HD P880
Re: LG Optimus 4X HD P880
на този модел камерата не е много добра, ако няма добра слънчева светлина не се надявай на никакво качество. дори при нормално осветена стая на екрана изглейда много тъмно и трябва от настройките да увеличиш яркостта. видеото е още по зле, прави 1080п с 30 кадъра, ама не спира да префокусира, през цялото време премигва някъкси и става ту мъгливо ту добро
Мерси!Отказа ме тотално.Фен съм на LG и телефона ми хареса, но явно ще сменя Lumia 820 за Lumia 920...
Това са глупости, телефонът си снима прекрасно и денем и нощем....
Оптична стабилизация има ли?И как се справя като цяло телефона ...?
Има, снима добре, работи бързо. За около година е забивал само 2-3 пъти. Има режим за пестене на енергия, което е добро решение. Игрите включително тежките и 3Д вървят без проблеми, нета е бърз...но при игри батерията държи към 4 часа (говоря за тежки игри, не от сорта на карти и jewels). Изкарва ми между 1 и 3 дена в зависимост от ползването. Забележка - звъни тихо. Иначе при разговор се чува нормално. Друго като недостатък - приложенията могат да се записват САМО на вградената 12Г памет. Филми, музика, снимки - може на допълнителната карта. Питай каквото те интересува.
Здравейте! От една седмица го имам, но почти ежедневно един-два пъти ми се случва да не ме чуват по време на разговор! На някого случвало ли му се е?