L90
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: LG L90
[Quote]Най-Добрия телефон на пазара !!!!
Уникален.[/Quote]
Преувеличаваш!
Обикновен смартфон със средни характеристики.Какво се прехласваш толкова?
Уникален.[/Quote]
Преувеличаваш!
Обикновен смартфон със средни характеристики.Какво се прехласваш толкова?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Не изглежда да има нещо уникално в него, но ако е около 450 лв, ще бива.
Ако е повече - съмнителна работа. Galaxy S3 в момента е 550, а е с по-добри процесор и дисплей, повече памет и поддържа SD-карти до 64.
LG-то бие откъм батерия, но трябва и откъм цена да е по-добре, за да си струва
Ако е повече - съмнителна работа. Galaxy S3 в момента е 550, а е с по-добри процесор и дисплей, повече памет и поддържа SD-карти до 64.
LG-то бие откъм батерия, но трябва и откъм цена да е по-добре, за да си струва
А не смятате ли, че Самсунг е малко \"набедена\" марка. Първи по продажби и първи в сервиза.
Това LG го чакам от сумати време. Има всичко супер задоволително и процесора е един от най-добрите и плавните. само да видим каква ще е цената наистина и дали в БГ ще е с 8 МР камера.
Това LG го чакам от сумати време. Има всичко супер задоволително и процесора е един от най-добрите и плавните. само да видим каква ще е цената наистина и дали в БГ ще е с 8 МР камера.
galaxy S3 не е ли 495 лева в сайта !? Гледам че всеки ден пада с по 1,2 лева.. което е добре. хубав е наистина но както по горе споменах \"НАБЕДЕНА\" марка си е Самсунг и дори е рисковано според мен да взема , макар и S3.. и Амолед диспплей дава в повечето случай дефекти от IPS дисплеите..
Вече всички "реномирани" марки са набедени и ЛГ със сигурност имат не по-малко проблеми, просто не си обърнал внимание.
За Л7-иците, например, имаше доста оплаквания, че понякога не те чуват при изходящ разговор, а това е проблем, за който и носенето в сервиз едва ли ще е от полза.
За Л7-иците, например, имаше доста оплаквания, че понякога не те чуват при изходящ разговор, а това е проблем, за който и носенето в сервиз едва ли ще е от полза.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]и Амолед диспплей дава в повечето случай дефекти от IPS дисплеите..[/Quote]
Ти какво си се хванал за тези дисплеи? И за последните 2 S-ки точно от него нито съм чувал някой да се оплаква нито аз имам проблеми.Горели били... :|
Имаше приказки че на 1 и 2 с времето се появявали "отпечатъци" на нотификатора но се оказа че тези хора не си гасят дисплеите буквално(примерно са направили дисплея да не се изключва при зареждане).
Ти какво си се хванал за тези дисплеи? И за последните 2 S-ки точно от него нито съм чувал някой да се оплаква нито аз имам проблеми.Горели били... :|
Имаше приказки че на 1 и 2 с времето се появявали "отпечатъци" на нотификатора но се оказа че тези хора не си гасят дисплеите буквално(примерно са направили дисплея да не се изключва при зареждане).
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Абе не са толкова \"набедени\" самсунгите и със сигурност не са най-даващите дефекти. Определено не съм фен на марката, но имам добро наблюдение и мога да кажа, че предлагат качествен продукт. А има доста други реномирани марки, при които дефектите и бъгчетата са често срещано явление. Абе всички имат дефекти, но самсунг със сигурност не е най-некачествения продукт от топ марките иначе нямаше да е с такъв пазарен дял, те хората не са толкова прости.
Иначе за ЛГ-то става, но нищо кой знае какво...
Добре, много хубаво разговорче се завъди. Тогава ми кажете пичовове.
\"Набедената\" марка Самсунг S3 ли да взема с тези размери които има телефона 136х70 ... и вичко останало което предлага.
Или напълно задоволяващия LG L90 131х66.. според мен LG-то е голям красавец, камерата прави много добър авто фокус при снимане. ( и повярвайте, няколко милиметра е разликата,но има значение )
S3 много примамва, както всеки ден пада цената с 1, 2 лева.. току виж стигнала 450 лева...тогава няма да питам :) :| ама голям бе, много едър, къде ще го нося. голяма тухла.
\"Набедената\" марка Самсунг S3 ли да взема с тези размери които има телефона 136х70 ... и вичко останало което предлага.
Или напълно задоволяващия LG L90 131х66.. според мен LG-то е голям красавец, камерата прави много добър авто фокус при снимане. ( и повярвайте, няколко милиметра е разликата,но има значение )
S3 много примамва, както всеки ден пада цената с 1, 2 лева.. току виж стигнала 450 лева...тогава няма да питам :) :| ама голям бе, много едър, къде ще го нося. голяма тухла.