G Flex
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Re: LG G Flex
Честито. Как е на пряка слънчева светлина , т.е. виждаш ли ясно всичко по дисплея? Има ли сензор за осветеност?
Благодаря!
Има сензор на осветеност, дисплея на пряка слънчева светлина е добър, но както знаем (от характеристиките) има още малко какво да се желае и всъщност дисплея е един от малкото минуси на апарата.
Съотношението цена-качество за мен е ок, защото го взех на цена малко над 800 лева.
Минусите от качеството на дисплея обаче се компенсират в перфектната му производителност и липсата на каквото и да е задъхване при работа с каквото и да е по-тежко приложение или видео.
Батерията също е ок и при първите 24 часа почти непрекъснато ровене и работа с Flex-а, изкара със заряд остатъчен, показващ 50% при първоначалното стартиране.
Тези дни ще споделя специално за батерията как е, защото уикенда и като разговори не съм натоварен толкова, колкото през седмицата. :)
Има сензор на осветеност, дисплея на пряка слънчева светлина е добър, но както знаем (от характеристиките) има още малко какво да се желае и всъщност дисплея е един от малкото минуси на апарата.
Съотношението цена-качество за мен е ок, защото го взех на цена малко над 800 лева.
Минусите от качеството на дисплея обаче се компенсират в перфектната му производителност и липсата на каквото и да е задъхване при работа с каквото и да е по-тежко приложение или видео.
Батерията също е ок и при първите 24 часа почти непрекъснато ровене и работа с Flex-а, изкара със заряд остатъчен, показващ 50% при първоначалното стартиране.
Тези дни ще споделя специално за батерията как е, защото уикенда и като разговори не съм натоварен толкова, колкото през седмицата. :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Аз днес го разгледах в магазин на Виваком и ми хареса бърз е,камерата снима хубаво!
Като цяло е добър само с батерията незнам как стоят нещата :)
Като цяло е добър само с батерията незнам как стоят нещата :)
-
- Регистриран: 30 яну 2014, 14:57
От 1 седмица съм горд собственик - Става телефончето:)))
-
- Регистриран: 20 авг 2014, 13:04
Здравейте, имам телефона от около месец и съм много щастлив от този факт. Отнема време да свикнете с огромния дисплей, но пък после вече не ви прави чак такова впечатление. Няма смисъл да коментирам процесора, за който няма никакви трудности и досега не е лагвал изобщо. Производителността е супер, а батерията пада сравнително бавно. Камерата е супер и вади много добро качество, а и има безбройни опции за обработка на снимки и видео. Относно бутоните на гърба и тези, които казват, че са неудобни за маса 1)Аз лично никога не съм ползвал телефона си на маса и едва ли някога ще ми се и наложи. 2)Може да го отключвате и заключвате с двойно почукване по екрана и вече губите нужда от бутона. Според мен това е точното място за копчетата, защото на този дисплей точно там ви попада пръста и е УДОБНО. Лесен е за употреба и изключително елегантен. Всички ме спират и го зяпат. Екрана наистина е зле от към картина, но пък всичко се вижда ясно и няма тъмни зони. Когато свикнете с този дисплей, нормалните телефони ви изглеждат някак странни и тъмни. На слънце може да се гледа повече от спокойно, но все пак няма как да очаквате да е като в затворено пространство. Говорителите са добри, но не колкото на HTC One. И за финал имам един въпрос. Когато отворя видео в YouTube екрана е зелен, а после става черно-бял и на ленти. Ако някой може да ми каже как да се оправи ще го съм му много благодарен! П.с. не ми дава да изтрия YouTube. Благодаря предварително! :D :D 8)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Влез в "Приложения" и изчисти кеша и данните на приложението.Така все едно си го преинсталирал.И на мен веднъж нещо му беше станало и изкарваше всички клипове черно-бели.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
Re: Re: LG G Flex
Здравейте, случвало ли се е на някой от притежателите да го изпуснат на земята и има ли последствия за извитото стъкло? Всъщност стъкло ли е или плексиглас, защото ако е второто няма да има чупене? :)
-
Re: Re: Re: LG G Flex
Явно е стъкло, защото намерих този дроп тест https://www.youtube.com/watch?v=axgklLCjTcE