L90
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: LG L90
Спри да пишеш глупости че се излагаш.
Отиди и си купи какъвто телефон искаш голям или малък и от каквато марка искаш.
Отиди и си купи какъвто телефон искаш голям или малък и от каквато марка искаш.
Като почнете с тези милиметри...
Затова и постоянно ни пробутат мижави и неадекватни батерии. Вие чанти не ползвате ли, джобове на панталони? Калъфи по-големи за кръст?
Вярно, че дизайнът е важен от гледна точка на максимално добро съотношение размер на дисплея - размер на телефона, но пък и не е оправдано само това да е определящо при избора.
Затова и постоянно ни пробутат мижави и неадекватни батерии. Вие чанти не ползвате ли, джобове на панталони? Калъфи по-големи за кръст?
Вярно, че дизайнът е важен от гледна точка на максимално добро съотношение размер на дисплея - размер на телефона, но пък и не е оправдано само това да е определящо при избора.
Здравейте на всички чета коментарите и се чуда и се мая защо се карате самсунг или лг и двете марки са хубави имал съм с3 и оптимус джи и смея да твърдя че джи-то е в пъти по добро няма лагване и забиване като при с3-то проблема е в рома на с3-ката ползвах го 3 дни и смених рома с miui v5 и тела заспалл.Сега съм с нексус 4 уникален е.
Как си сменил ром-а със miui v5 !?!? ( аз ви казвам, че самсунг си е набедена марка , вие се правите на разбирачи ) С3 е хубав, приятелката ми има - но говорим и изключва питам \"какво стана\" - отговора \"телефона блокира и се рестартира...\" едва ли като момиче го е наблъскала с глупости...
LG L90 ще върши пре-достатъчно добра работа. Изпотрябвало ми е да има сензор да ми следи очите къде гледат...
LG L90 ще върши пре-достатъчно добра работа. Изпотрябвало ми е да има сензор да ми следи очите къде гледат...
Телефона трябва да има роот и рекавъри а рома miui го има в официалния сайт на миуи,,,,miui.com рома е легален и е направен специално за с3.
Най-после се появи и цена. Идеални сте. Перфектния телефон !!! (yes)(yes) (woo)
Някой да каже как е телефона ако го има !?!?!? Важно !!!
Дайте мнение за този красив апарат,защото съм намислил да го взимам......(yes)
-
- Регистриран: 29 юни 2010, 13:42
http://www.ixbt.com/mobile/lg-l90.shtml
И аз съм му хвърлил око.Така като гледам с Мото Г имат почти едни и същи параметри. Лг-то може да му боднеш микроСД и има 8 мп камера, което му дава малко предимство.