L90
Re: LG L90
Горд собственик вече цяла седмица-първи впечатления:
1.Много добър външен вид и сглобка.
2.Много издръжлива батерия.
3.Добра камера.
4.Много добър дисплей-за 560x 940px вади страхотна картина-сравнително добри ъгли на видимост.Това е за сега.Повече след време.......(yes)
1.Много добър външен вид и сглобка.
2.Много издръжлива батерия.
3.Добра камера.
4.Много добър дисплей-за 560x 940px вади страхотна картина-сравнително добри ъгли на видимост.Това е за сега.Повече след време.......(yes)
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Версията с една или с две сим?
За колко го купи ако не е тайна?
Камерата 8 или 5 MP е?
За колко го купи ако не е тайна?
Камерата 8 или 5 MP е?
Имам го от 2 седмици. Уникален телефон.
С 1 СИМ карта. Батерията държи повече от седмица с 40-60 минути на ден Wi-fi. 60 минути разговори с изключен 3G. И батерията пада до 20%.
Камерата е добра, прави хубави панорамни снимки.8 мега пиксела. Свири силно.
Дисплея е доста чувствителен. Здрава сглобка. За 430 лева няма по добро. Никакви самсунги никакви HTC-та (за промитите мозъци с коли за 800 лева и телефони за 1200) !!!
Купувайте ботове !
С 1 СИМ карта. Батерията държи повече от седмица с 40-60 минути на ден Wi-fi. 60 минути разговори с изключен 3G. И батерията пада до 20%.
Камерата е добра, прави хубави панорамни снимки.8 мега пиксела. Свири силно.
Дисплея е доста чувствителен. Здрава сглобка. За 430 лева няма по добро. Никакви самсунги никакви HTC-та (за промитите мозъци с коли за 800 лева и телефони за 1200) !!!
Купувайте ботове !
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Батерията държи повече от седмица[/Quote]
Яяя вземи пусни един скрийншот да видим...
Нещо доста се поизхвърляш в приказките в приказките :|
Яяя вземи пусни един скрийншот да видим...
Нещо доста се поизхвърляш в приказките в приказките :|
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Е не знам как се слага скиин -шот. Но наистина На 23 Април го купих , сега е 10-ти Май и го зареждам за 3 път , батерията е падала до 20%...
Всеки ден пускам Wi-fi за 40-60-70минути средно на ден.
Батерията е пълен мед. Хич не ми хвалете никакви други телефони ма с двойни камери , водоустойчиви - няма шарани да ловя с телефона. Идеален е.
Всеки ден пускам Wi-fi за 40-60-70минути средно на ден.
Батерията е пълен мед. Хич не ми хвалете никакви други телефони ма с двойни камери , водоустойчиви - няма шарани да ловя с телефона. Идеален е.
Здравей, преди малко получих телефона, но като влязох да му видя вградената памет пише че е 4ГБ, а трябва да е 8. От магазина обясняват, че било така защото от 8те само 4 били за използване от потребителя. При теб така ли е или да им го връщам?
Нямаш повод за притеснения- 8ГБ вътрешна памет е по спецификации, но реалните са около 4ГБ другите са заделени за ОС. ;)
Благодаря за информацията. Ще поствам от време на време впечатленията ми от телефона, които за момента са доста добри ;)
Здравейте, споделете мнение как е качеството на звука по време на разговор, първоначално бях се ориентирал към G2 mini но в няколко ревюта прочетох, че звука на минито по време на разговор бил зле. Тъй като почти няма ревюта за L90 някой да сподели за звука, също ме интересува и gps-a тъй като много държа и на него. Между другото като характеристики G2 mini и L90 са едно към едно, дори L90 е с малко по голяма батерия, а G2 mini e със 100+ лева по скъп :| !?