G3

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: LG G3

Мнение от algor » 08 юли 2014, 21:56

хаха

Появяват се, но знаеш ли как и къде?

Аз също ползвам Knock Code за отключването и като почукна два пъти се показва екрана, за да се отключи вече с кода.

Е тогава за около 2-3 секунди, преди пак да изгасне се появяват анимациите (сега са гръмотевици с валеж) в горната половина на екрана, като изчезва всичко заедно с изгасването на екрана.

Малко смехотворно е да ни карат да ги очакваме на заключения екран, а те да се появяват набързо в преходния между заключен и отключен.

пп. То всъщност аз съм задал в настройките да изгасва след три секунди. :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

nikitrz
Регистриран: 05 дек 2008, 17:23

Мнение от nikitrz » 08 юли 2014, 23:37

Ееей добре, че заваля, за да ги видя тези анимации!

В интерес на истината се появяват веднага, но може би когато времето е хубаво не си личат, защото предполагам анимацията е нещо като слънчеви лъчи ;)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 09 юли 2014, 00:19

Може ли някой, който притежава телефона да направи снимки в различни ситуации? На тъмно също.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
algor

Мнение от algor » 09 юли 2014, 00:58

Ето трички.

За мен камерата не е на ниво на апарат в този ценови клас и има още много какво да се желае от нея.

Ванката

Мнение от Ванката » 09 юли 2014, 06:24

Може ли да ги прикачиш някъде за да ги видя в оригинален размер? Сайта ги реже много. Предполагам има много настройки по камерата, и ако се поиграе с тях, могат да се получат чудесни снимки.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Horus92
Регистриран: 02 окт 2008, 18:49

Мнение от Horus92 » 09 юли 2014, 12:00

На светло според мен е чудесна. На тъмно не съм сигурен. И въпреки това в последното сравнение на камерите на G3 и Z2 в , G3 прави по добри снимки въпреки по-малкия сензор. Z2 излезе леко прехвален с големия сензор и не знам какви неща още.

nikitrz
Регистриран: 05 дек 2008, 17:23

Мнение от nikitrz » 09 юли 2014, 18:32

Аз сравнявам с Galaxy s5, но ги нямам снимките при мен за да ги кача.Мисля че като качество са едно към едно(за снимки на тъмно), само че LG-то фокусира по-бързо в тъмнината заради лазера, докато Самсунга понякога въобще не успява да фокусира.Дневните снимки са перфектни!

И в интерес на истината камерата е с толкова опростен вид, че почти няма какво да се настройва по нея.Имам в предвид, не че нямам желание да се ръчкам, а просто няма такава опция.Даже бях много очуден, като видях, че камерата няма макро режим, но реших да пробвам много близка снимка и видях, че телефона фокусира перфектно на разтояние от около 5 см от снимания обект.

Мога да похваля LG, че са се справили перфектно с вграденото приложение за обработка на снимки - Instagram и тем подобни пасти да ядат.С това приложение могат да се правят чудеса и има изключително много възможности за настройка:)

Ванката

Мнение от Ванката » 09 юли 2014, 20:55

Ето вече и в Глобул:

http://products.globul.bg/catalogue/mobile-communications/lg-g3-d855-1#prices
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
algor

Мнение от algor » 09 юли 2014, 22:51

А бе и аз сравнявам със Самсунга, защото неговата камера за мен е най-добра сред андроидните модели.

Интересното при моя опит е същото като при теб, но при другия апарат.

Тоест неможенето да фокусира бързо и да се справи с варианта \"включи, вдигни и снимай\" често ми се случва при G3.

Да, има сериозно подобрение при този модел, но още трябва, ощеееее... :)

Нокията няма кой да я стигне - 808, 1020 и 1520.

Ползвал съм ги и камерите им са уникални, но пък там куцат други неща и...

Бая се замислих дали да не си оставя Самсунга, но взех компромисно решение за сега.

Пуснах и G3 да се продава в Продавалника и ще взема една Нокия 930 да пробвам дали пък всички подобрения няма да ми паснат добре.

Иначе като софтуер, подредба, клавиатура, начин на работа и прочие LG-то много ме кефи.

Оф, и на мен не ми се угажда лесно :D

Ванката

Мнение от Ванката » 11 юли 2014, 12:21

Ходих до нашия Германос в кв. Хаджи Димитър, но още го нямат. Записаха ми телефона и след, като получат бройка, ще ми звъннат да отида. Говорих за черна. Мисля да я взема с нова карта на най-ниска такса. Дали, ще мога да я взема на лизинг така? Не ми се дават 900лв на куп.:|
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори