G2
Re: LG G2
Предполагам е същия ъпдейт. Провери дали в настройките за тип на заключване имаш knock code и ако го имаш значи е това. Иначе ъпдейта ми беше около 150МБ ( долу-горе), т.е. нещо малко е, не е сериозен ъпдейт на андроид или LG приставките
-
- Регистриран: 14 май 2007, 23:54
ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ Б***** КОЙТО СЪМ ПОЛЗВАЛ
1 Говорителя не е добър направо ужасен. Малко да си мръднеш
телефона и не те чуват.
2 Супер хлъзгав е.
3 Има голяма батерия но не е оптимизиран.
4 Няма слот за карти
----------------
[B][i]mod edit: Писането с главни букви е равносилно на викане! Това е недопустимо!
@Ванката[/i][/B]
1 Говорителя не е добър направо ужасен. Малко да си мръднеш
телефона и не те чуват.
2 Супер хлъзгав е.
3 Има голяма батерия но не е оптимизиран.
4 Няма слот за карти
----------------
[B][i]mod edit: Писането с главни букви е равносилно на викане! Това е недопустимо!
@Ванката[/i][/B]
Последно говорителя или микрофона, защото говорителя няма нищо общо с това как те чуват отсреща. Че е хлъзгав, хлъзгав е - сложи му един грапав силиконов кейс за да не го изтърваш, но да кажеш, че батерията не е оптимизирана е смешно - при моето потребление на хард юзър ме изкарва един ден и отгоре, само за справка при същото потребление на предишния ми Galaxy Nexus му трябваха две пълни батерии.Ако ти е недостатъчна батерията вземаш някакъв power bank или кейс с външна батерия. Няма слот - това трябва да си го видял когато си се интересувал от телефона преди да го закупиш и може би щеше да вземеш 32 Гб версия, нищо и за това има лек вземаш си един мини кард ридър от типа на Meenova или дори мини флашка с microUSB и ще имаш достатъчно място.
Това, което предлага като хардуер и софтуер телефона на тази цена просто няма алтернатива.
Това, което предлага като хардуер и софтуер телефона на тази цена просто няма алтернатива.
Здравейте,
Имам следния проблем с телефона, доколкото е проблем.. Ползвам сим карта на оператор който поддържа 4г/лте покритие. Телефона съм го сложил на gsm/wcdma/lte auto . Но телефона си превключва сам на gsm/wcdma auto. Това става особено като патувам. Може да влизам и излизам в зона с 4г покритие, но когато съм в зона на 4г покритие със сигурност, не се включва режима пак gsm/wcdma/lte auto.
Пробвах
-говорих с оператора - казаха че не е от тях и от симкартата ми
-инсталирах някакви 4г донгъл и др приложения - нестава
-пробвах с кодовете в скритото меню, зададох лте варианта и пак се смени на 3г вариант след малко.
- остава ми да рутна гсма и да търся приложение с което да го принудя да стои на gsm/wcdma/lte . Има ли такова? ...Лошото е че никога не съм рутвал гсм. става въпрос за лг г2 д802
Имам следния проблем с телефона, доколкото е проблем.. Ползвам сим карта на оператор който поддържа 4г/лте покритие. Телефона съм го сложил на gsm/wcdma/lte auto . Но телефона си превключва сам на gsm/wcdma auto. Това става особено като патувам. Може да влизам и излизам в зона с 4г покритие, но когато съм в зона на 4г покритие със сигурност, не се включва режима пак gsm/wcdma/lte auto.
Пробвах
-говорих с оператора - казаха че не е от тях и от симкартата ми
-инсталирах някакви 4г донгъл и др приложения - нестава
-пробвах с кодовете в скритото меню, зададох лте варианта и пак се смени на 3г вариант след малко.
- остава ми да рутна гсма и да търся приложение с което да го принудя да стои на gsm/wcdma/lte . Има ли такова? ...Лошото е че никога не съм рутвал гсм. става въпрос за лг г2 д802