G3
Re: LG G3
Според мен е така, защото повечето лидери на пазара ползват андроид. Всеки от тях се бори за челно място, вадят по два-три флагмана на година! Нормално е цената да пада много бързо, но и почти винаги до два-три месеца новия ти флагман е вече стар! При Епъл не е така, те имат един Айфон и това е. Я си представи да си отворят ос-а и други компании да почнат да правят своите флагмани с iOS? Със сигурност цената на всеки нов Айфон, ще пада много бързо.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Телефона го имам от седмица и мога да кажа че е страхотен ,при мен никога не е забивал направих му новият абдеит но не виждам разлика,но ми се струва че батерията му се зарежда по бързо при мен е за час и половина .Иначе кара около 24 часа при включен нет, и нормално разцъкване.Има дистанционно управление за почити всички тв и тв тунер и работи перфектно камерата му е страхотна прави много хубави снимки с страхотен фокус.Телефона е бърз няма забиване наскоро го пробвах с АИФОН5С еднакво бързо деиствие на камера контакти и албума с снимки .На игри несам го пробвал изобщо но не вярвам да има проблем.Дисплеят му е страхотен събира на екрана цяла страница от нета ,макар и със ситен щтрифт кои друг ше се похвали с това?Също забелязах че има подобрен ВАИФИ обхват хваща повече мрежи и на по голяма дистанция това определено е страхотно.Като цяло съм впечатлен от телефона и ми харесва много .
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Честито и със здраве да си го използваш! Искам да пробваш 4К запис видео ако е възможно поне 15 минути и да споделиш тук дали загрява много телефона или пък се рестартира, или пък направо изключва, въобще появява ли се някакъв проблем както при Z2-та на SONY.
Привет от морето днес го пробвах на наи високата резулюция видео ама снимах кам 5 минити.Телефона загравя в областа на камера става топъл но това нему се отразява на работата.До сега никога неми е забивал или забавял.но аз немога да направя разлика между 4к и 1080Р .Определено топлината идва от видео картата и процесора.Иначе днес на плажа бая време сърфирах в нета няма проблем дисплеят нему загравя .Иначе за снимките ги прави страхотни винаги фокуса е супер.Радиото работи ама нещо на плажа не хвана много станции незнам защо ,можеби в Обзор неса хващат знам ли.Но дисплее я страхотен и в слънчево време се вижда и чете
Наскоро му сложих една игра кам 1 гб голяма HD графика варви без проблем и на тоя дисплееи направо е яко, само дето аз немо да свикна да я играя.
Наскоро му сложих една игра кам 1 гб голяма HD графика варви без проблем и на тоя дисплееи направо е яко, само дето аз немо да свикна да я играя.
След 15 мин 4к видеозапис загрява и изключва да не прегрее, но какво ще го правиш това видео , къде ще го гледаш, как ще го прехвърляш то си е гигабайт почти.Няма смисъл от такова видео,аз съм с LG G3 сщо си взех и един LG GPad 7 , мога да кажа че 4к видеото на таблета едвам върви с постянни накъсвания, иначе на телефона с този екран е невероятно !
Телефона първо има страхотен дизайн, самсунг това не го могат, второ батерията е много издръжлива, камера и хардуер на топ ниво.Единственото му по слабо място от S5 е контраста на екрана , пръстовия отпечатък и сензора за пулса!!! Всичко друго е по-добро в LG G3!!!
Телефона първо има страхотен дизайн, самсунг това не го могат, второ батерията е много издръжлива, камера и хардуер на топ ниво.Единственото му по слабо място от S5 е контраста на екрана , пръстовия отпечатък и сензора за пулса!!! Всичко друго е по-добро в LG G3!!!
А я кажете, ама сериозно,смятате ли, че липсата на пулсомер е минус за G3?И да го имате колко пъти ще си премерите пулса?Аз лично съм си мерил пулса няколко пъти на една S5-ца и ми показа пулс 45, което значи, че съм пред умирачка!
LG са помислили за плюсовете и минусите в техния и в конкурентните модели.Ние нямаме пулсомер, но пък имаме лазерен фокус, който със сигурност ще използваме повече, от колкото потребителите на S5 ще ползват пулсомера.Нямаме пръстов отпечатък, но пък имаме Knock Code и Knock Оn, които също подсигуряват сигурността на устройството!Всичко останало го има и в двата модела, като според мен LG бие Samsung заради резолюцията на дисплея и по-красивия дизайн както на софтуера, така и на външния вид на телефона.
LG са помислили за плюсовете и минусите в техния и в конкурентните модели.Ние нямаме пулсомер, но пък имаме лазерен фокус, който със сигурност ще използваме повече, от колкото потребителите на S5 ще ползват пулсомера.Нямаме пръстов отпечатък, но пък имаме Knock Code и Knock Оn, които също подсигуряват сигурността на устройството!Всичко останало го има и в двата модела, като според мен LG бие Samsung заради резолюцията на дисплея и по-красивия дизайн както на софтуера, така и на външния вид на телефона.
Съгласен сън съм с теб.забрави и ифраред дистанционото което работо и то с всички налични марки телевизори и сателитни приемници.сега на морето с телефона сменям каналите на тв в стаята и без това неговото дистанционно е издъхнало.определено ЛЖ са дръпнали напред ине изостават в технологиите.аз съм много доволен от телефона сигорен съм че има и други като мен.
[Quote]LG бие Samsung заради резолюцията на дисплея и по-красивия дизайн както на софтуера, така и на външния вид на телефона. [/Quote]
:D По принцип никой никого не бие...
S5 има [B]повече,пък други[/B] плюсове от G3 и това е доказано във [B]всеки[/B] сравнителен тест...
Всеки ,обаче сам си преценя на кое държи повече.
По-добре да не влизаме в тази спирала кой е [B]по и най[/B] за да не се провокират и модераторите при изостряне на подобен спор...;)
:D По принцип никой никого не бие...
S5 има [B]повече,пък други[/B] плюсове от G3 и това е доказано във [B]всеки[/B] сравнителен тест...
Всеки ,обаче сам си преценя на кое държи повече.
По-добре да не влизаме в тази спирала кой е [B]по и най[/B] за да не се провокират и модераторите при изостряне на подобен спор...;)