G Pro Lite
Re: LG G Pro Lite
(yes) Стерео говорители (И то разположени не отзад), голяма и сменяема батерия, слот за карта и няма ненужни "иновации" като бутоните отзад при G2.
Най-сетне да се появи телефон, който не е недодялан и/или орязан в никой от детайлите.
Най-сетне да се появи телефон, който не е недодялан и/или орязан в никой от детайлите.
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
А резолюцията на екрана видя ли му?:|
Резолюцията можеше да е по-висока, а също и да е с 2GB Ram.
МТК процеор и то не от най добрите:D за по малко пари по добър тел е този например-http://www.minideal.net/inew-v3-ultrathin-smartphone-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-quad-core-1gb-16gb-3g-nfc-otg.html
1800 mah батерия...и то на 5 инча дисплей. Хубав телефон, но неизползваем :P
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
много ниска,а бе още отсега казвам,че е слабо изпълнение (no)
-
- Регистриран: 18 яну 2008, 23:01
Телефонът го ползвам вече 5 месеца. Мога да кажа, че се държи чудесно, батерията спокойно минава 2 дни при използване на 2-те карти, мобилен нет и слушане на музика- не много,ако го ползвам само за разговори над 3дни.
Единствения недостстък за мен е видимостта на дисплея на слънце. За парите си е супер, значително по-добър от Sony C.
Единствения недостстък за мен е видимостта на дисплея на слънце. За парите си е супер, значително по-добър от Sony C.
kaто за известна марка с два сима за тия пари какво да търсим? имам и лениво 850+ и това е има +6 повече ядра не му се отличава осезателно..