G3
Re: LG G3
Фен съм на apple ама днес си вземах един lg g3 все пак за 49лв няма кво да му се чудя не е лошо телефончето със сигурност е по добро от всеки самсунг има много щуротий някой непотребни други интересни ще го поджиткам докато излезе iphone 6 малко ми е неудобен за носене че две 5s ки и lg то ми идва в повече
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Някой купувал ли е телефона от мобилшоп? Дали телефоните са внесени от някъде с операторски фирм. и съответно разкодирани тук. Гаранцията важи ли в ауторизиран сервиз на ЛГ ? И дали издават фактури или да не се надявам, защото цените са им доста ниски?
-
Olx, не съм решила още от къде да го взема, за това попинах тук :) След твойто мнение май вече се отказах. А гет.бг също ли спада към тези фирми? Общо взето май остава глобул/германос с 32гб версия. Не го намерих на друго място.
pp Сега видях в техномаркет го има за 1199
pp Сега видях в техномаркет го има за 1199
-
М да, официалните магазини са зора, техномаркет, технополис и метро. Благодаря ти за отделеното време.
Още един ъпдейт се появи днес!Около 90МБ и включва:
1. оптимизация на мощността
2. приложения
3. включване на екрана
Нови приложения не видях, но ако някой забележи да сигнализира:D
Не зная какво имат в предвид под \"включване на екрана\", но единственото, което забелязах е че при заключен екран, в долния десен ъгъл се появи иконка за камерата, която отваря приложението за снимане без телефона да е отключен.Друго ново не видях, но така или иначе телефона си работи перфектно, както и до сега!
1. оптимизация на мощността
2. приложения
3. включване на екрана
Нови приложения не видях, но ако някой забележи да сигнализира:D
Не зная какво имат в предвид под \"включване на екрана\", но единственото, което забелязах е че при заключен екран, в долния десен ъгъл се появи иконка за камерата, която отваря приложението за снимане без телефона да е отключен.Друго ново не видях, но така или иначе телефона си работи перфектно, както и до сега!
-
пп Редактирам се. Разбрах за какво става въпрос :D Още не съм си изпила кафето и явно за това не чета добре.
Пак аз :D Вчера взех телефона от техномаркет, всичко е добре, но не мога да се справя със скриването на лентата с бутоните от долу. Разбрах, че е с плъзгане, от настройките обаче иска програма, коя трябва да сложа. Някой ако може да ме ориентира ще съм много благодарна (blush)
Пак аз :D Вчера взех телефона от техномаркет, всичко е добре, но не мога да се справя със скриването на лентата с бутоните от долу. Разбрах, че е с плъзгане, от настройките обаче иска програма, коя трябва да сложа. Някой ако може да ме ориентира ще съм много благодарна (blush)