G3
Re: Re: Re: Re: LG G3
Ето, аз го ползвам от дълго време и ще ти кажа. Лаг има в менюто, но най-силно се проявява ако му качиш тапет от маркета, който не е правен специално за него. Браузъра работи много бързо и не забива. Батерията не ми харесва, ако го ръчкам много, кара по 6-7 часа. Ако не го ръчкам много, вечерта имам още 20-30% батерия, но във всички случаи, преди да си легна отива на зарядното. По- слабата версия, която сега ползвам не загрява толкова много, колкото другата с [B][i]3GB RAM[/i][/B]. Онзи направо си печеше... Трябва да знаеш, че няма смартфон или въобще компютър, който да не лагва, забива и т.н.т. Другото, което се пише, са фенщини, но нищо свързано с действителноста.
Аз съм доволен. Сега съм с [B][i]Lolipop 5.0[/i][/B] и мисля, че го получих даже преди моделите на [B][i]Nexus[/i][/B]. Дори получих още един по-малък ъпдейт наскоро, но той беше от тези, които чистят някакви бъгове и т.н.т.
Ако нещо те интересува, питай!:)
Аз съм доволен. Сега съм с [B][i]Lolipop 5.0[/i][/B] и мисля, че го получих даже преди моделите на [B][i]Nexus[/i][/B]. Дори получих още един по-малък ъпдейт наскоро, но той беше от тези, които чистят някакви бъгове и т.н.т.
Ако нещо те интересува, питай!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 06 авг 2011, 13:35
Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
Благодаря ти! И още едно въпросче понеже реших да бъде G3 с 2 или 3 гб рам това се чуда,версията с 3гб по ми харесва обаче много,ще се играя и нейскам да загрява а пък и едва ли,ще свалям много приложения за да го товаря толко. Ако можеш да ми кажеш кой е по-добрият вариант,ще съм ти благодарен :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
Честно казано, която и да вземеш, ще ти върши същата работа. Когато аз взех първото си [B][i]G3 - 3GB RAM[/i][/B], беше от първите серии. Даже тогава имаше оплаквания от чести рестартове. Моя не ми правеше такива сериозни проблеми, освен това със загряването.
Супер доволен съм от машинката, но имай в предвид, че аз не съм човек, който си върши основната работа през такова устройство. За мен все още персоналния компютър върши най-специализираната работа.
Според мен разгледай и другите в този клас:
[B][i]HTC One M8, Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z3 & iPhone 6[/i][/B]
Супер доволен съм от машинката, но имай в предвид, че аз не съм човек, който си върши основната работа през такова устройство. За мен все още персоналния компютър върши най-специализираната работа.
Според мен разгледай и другите в този клас:
[B][i]HTC One M8, Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z3 & iPhone 6[/i][/B]
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
аз съм решил да бъде G3 и сигурно,ще си бъде 2гб , тези модели които ми каза не ми допадат толкова много :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
Влез в андроид форума и изчети всички коментари свързани с по-силната версия!
Все пак от излизането на модела мина доста време, а обикновенно, проблемни са бройките от първите серии на производство.
Друг фактор са парите! Погледни и [B][i]LG G Pro 2[/i][/B]. Вече сме го коментирали - страхотен хардуер, голям екран, по-добра батерия и не на последно място - добрата цена!
Избора е само твой!:)
Все пак от излизането на модела мина доста време, а обикновенно, проблемни са бройките от първите серии на производство.
Друг фактор са парите! Погледни и [B][i]LG G Pro 2[/i][/B]. Вече сме го коментирали - страхотен хардуер, голям екран, по-добра батерия и не на последно място - добрата цена!
Избора е само твой!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
Добре,а може ли да ми кажеш ти кой от двата би избрал G3 или G Pro 2,защото аз не разбирам много много от телефони и искам да избера точния телефон,защото преди време се прецаках с един телефон и неискам да го правя втори път. Затова се интересувам и разпитам толко.:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
Не искам да те обърквам, защото вече съм направил своя избор. За [B][i]G Pro 2[/i][/B], нищо не мога да кажа, защото съм запознат с него само хартия. Не съм го тествал физически за да ти кажа, какъв е.
Имай предвид, че ако си играеш много, батерията капе бързо на [B][i]G3[/i][/B]. Колегата [B][i]@A4i[/i][/B], в друга тема беше обяснил подробно, защо се получава така. Но и самия екран точи много. Гарантирам ти обаче, че ако обичаш да снимаш, ще останеш доволен/а.
Не знам от къде мислиш да си го взимаш, но според мен го купи от някоя от големите търговски вериги, или мобилен оператор. И задължително със застраховка на място! Предлагат ти, така, че се възползвай!
Имай предвид, че ако си играеш много, батерията капе бързо на [B][i]G3[/i][/B]. Колегата [B][i]@A4i[/i][/B], в друга тема беше обяснил подробно, защо се получава така. Но и самия екран точи много. Гарантирам ти обаче, че ако обичаш да снимаш, ще останеш доволен/а.
Не знам от къде мислиш да си го взимаш, но според мен го купи от някоя от големите търговски вериги, или мобилен оператор. И задължително със застраховка на място! Предлагат ти, така, че се възползвай!
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG G3
Отначалото,ще няма да го оставам телефона,но с времето няма да си играя толко. И да много обичам да снимам,а иначе мислех да го взема от накой онлайн магазин купувал съм си телефон от тези онлайн магазини и досега,не съм имал проблеми, но незнам. А тези застраховки в онлайн магазини има ли ги,защото не съм запознат с това :)