G2

Mondiso
Регистриран: 07 ное 2009, 16:13

Re: LG G2

Мнение от Mondiso » 20 окт 2014, 12:10

От тази сутрин имам следния проблем с телефона - при разговор отсрещната страна не ме чува или е много глухо. Проблемът се оправя, когато включа високоговорителя. Тогава ме чуват много ясно.

Но това определено не е решение. Рестартирах телефона, но не помага. Не знам дали един хард ресет има връзка и има ли смисъл от него?!

Някой друг с подобен проблем и евентуално решение?

telefonino
Регистриран: 09 авг 2010, 17:21

Мнение от telefonino » 27 дек 2014, 21:58

Моля помогнете! Имам wi-fi в къщи и си цъкам без проблем телефона-става въпрос за безпроблемен нет,но до днес:S Мога да си влизам във фейса,вайбър,но когато натисна да ми се актуализира времето ми изписва няма мрежова услуга(angry) Същата работа е и като влизам в гуугъл като натисна да вляза в някой сайт и.... грешка Когато изключа wi-fi и пусна операторския нет времето се актуализира и мога да цъкам в гуугъл:| Дайте някакви съвети моля!!!

firepot
Регистриран: 02 юли 2009, 14:15

Мнение от firepot » 06 апр 2015, 01:14

След ръчна проверка за обновяване ми се показа първо диалог, че има нова версия, но само през pc suite, после и диалогът, който казва, че е последната версия. Закачих го на pc suite и наистина имаше нова версия. Около час и половина ъпдейт, после постоянно крашване на com.android.phone - решението, което намерих е ресет. Версията сега е 5.0.2, kernel 3.4.0.

sirgeorge
Регистриран: 13 сеп 2006, 12:07

Re: Re: LG G2

Мнение от sirgeorge » 06 апр 2015, 11:20

Да от 1 април започна поетапно да излиза ъпдейт през PC, за ОТА все още няма. Фърмуера е 30А. Преди да престъпите към обновяването направете бекъп, защото се изтрива всичко, а след актуализирането задължително хард ресет от dowload mode или от устройството.

П.п. Аз флашнах на 20 март изтеклия в xda водафонски билд. Доволен съм от ъпдейта като цяло. Някои работи са ги орязали като wireless storage, анимациите на времето и т.н, но за сметка на това телефона стана по-пъргав, свободната памет нарастна на около 700 mb, gps-а се закача по-бързо за сателитите, подобрили са звука от говорителя.

Отговори