G3
Re: Re: Re: LG G3
Да, в гаранция е още. Благодаря :) :) :)
Re: Re: LG G3
[Quote]Използвам LG G3 от около година и половина. Не съм имала сериозни проблеми и като цяло съм много доволна от телефона. От вчера обаче не спира да се рестартира и не може да се ползва. Имате ли идея от какво е този проблем?[/Quote]
Може да е батерията или софтуерен проблем. Не е задължително да е платка. Бих ти казал да пробваш първо с нова батерия, а после преинсталиране на софтуера. Ама щом е в гаранция по-добре не се занимавай. Давай го за ремонт.
Ред. За всеки случай ако имаш възможност между рестартиранията нулирай тела. Тоест върни му фабричните настройки.
Може да е батерията или софтуерен проблем. Не е задължително да е платка. Бих ти казал да пробваш първо с нова батерия, а после преинсталиране на софтуера. Ама щом е в гаранция по-добре не се занимавай. Давай го за ремонт.
Ред. За всеки случай ако имаш възможност между рестартиранията нулирай тела. Тоест върни му фабричните настройки.
-
- Регистриран: 14 юни 2017, 05:58
Re: LG G3
Здравейте колеги. Имам LG G3 от година и половина. От 6-7 месеца започна да загрява, по-бързо му пада батерията /с включен интернет около 3-4 часа/. Т.к. е още в гаранция го дадох на севрвиз и ми го върнаха преинсталиран,но нищо не ми казаха за батерията. От 1-2 седмици отново започна да загрява и да пада бързо батерията. Искам да попитам за съвет-да си купя нова батерия /дали ще държи повече/ ли или да го дам пак за ремонт.
P.S. Ако тябва да сменя батерията-от къде да си купя или поръчам. От Бургас съм.
Благодаря Ви предварително. Лек и успешен ден
P.S. Ако тябва да сменя батерията-от къде да си купя или поръчам. От Бургас съм.
Благодаря Ви предварително. Лек и успешен ден
Re: Re: LG G3
Преди да купиш батерия си свали приложението cpuspy. Остави го да поработи няколко часа докато не използваш телефона, за да видиш после дали някое приложение не тормози телефона и го държи буден. Обикновено deep sleep (спящ режим) трябва да е поне 90% при условие, че не си ползвал телефона през това време. Ако е по 90%, влез в настройките за пестене на батерия и виж кои приложения са челните места и ако някое от тях не е системно (демек ти си го инсталирал), най-добре е да го махнеш и да видиш как ще се държи след това.
-
- Регистриран: 14 юни 2017, 05:58
Re: Re: Re: LG G3
Много ти благодаря. Ще пробвам.
-
- Регистриран: 17 авг 2017, 20:14
Re: LG G3
Здравейте. От доста време използвам LG G3мини от скоро започна да се растартира, да си влиза сам в приложения, да се заключва и отключва сам и незнам от къде идва проблема ако може някой да ми помогне или да ми каже какво да направя ще съм много благодарна.