5 Години удължена гаранция за телевизори LG
5 Години удължена гаранция за телевизори LG
Здравейте!
Отговорих в една тема, но смятам, че ще е по полезно, ако създам нова. Купих си телевизор от черния петък на емаг, и се оказа, че мога да го регистрирам за 5 години гаранция. Случайно попаднах на тази информация, в емаг не беше налична. Драскам, ако има и други закупили LG телевизори да могат да се възползват от удължението, тъй като е абсолютно безплатно (емаг ще те таксуват 150-200 лева за същото време)
http://www.lg.com/bg/promotsiya-5-godini-grizha-za-klienta-ot-LG
Отговорих в една тема, но смятам, че ще е по полезно, ако създам нова. Купих си телевизор от черния петък на емаг, и се оказа, че мога да го регистрирам за 5 години гаранция. Случайно попаднах на тази информация, в емаг не беше налична. Драскам, ако има и други закупили LG телевизори да могат да се възползват от удължението, тъй като е абсолютно безплатно (емаг ще те таксуват 150-200 лева за същото време)
http://www.lg.com/bg/promotsiya-5-godini-grizha-za-klienta-ot-LG
Re: 5 Години удължена гаранция за телевизори LG
Така е , но верния линк е този http://www.lg.com/bg/OLED-UHD-uduljena-garancia-2017-oct
Да, аз се регистрирах и получих 2 + 3 години гаранция напълно безплатно. Емаг най-нагло искат 200-300 лева допълнително за същото, което производителят дава безплатно!
PS: Запазете потвърдителния имейл след успешна регистрация!
PS: Запазете потвърдителния имейл след успешна регистрация!
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Re: Re: 5 Години удължена гаранция за телевизори LG
Да не се окаже, че не важи. Продукти на Уърпул Индезит и Аристон имаха и те 3 години допълнителна гаранция. И казаха, че за Емаг не важи, тъй като ги карат от Румъния... Хубаво си регистрирал ама..
Re: Re: Re: 5 Години удължена гаранция за телевизори LG
Аз съм ползвал удължена гаранция за машинка за брада на Филипс. Директно в техномаркет ходих. Един приятел ползваше същата но взета от технополис. Емаг може и да се правят на интересни, но гаранцията може да бъде покрита от всеки един сервиз на LG
Мен искаха да ме накарат да пращам един лаптоп с изгорял хард в Румъния,обаче аз си разпечатах гаранцията. Отидох в официален сервиз и ми я признаха.
Re: Re: Re: Re: 5 Години удължена гаранция за телевизори LG
И аз съм го правил това с телевизор, тъй като му бях извхърлил кутията, и нямаше как да го изпратя безопасно по куриер. Така че, емаг не винаги са ти нужни ;)
А междувпрочем какво писа за адрес на магазин за да се въползвам и аз :)
Може и да не важи, защото на сайта им нямаше логото на Емаг. Трябва да питам, но напоследък нямам никакво време :( Ако някой вече го е сторил, да сподели. (yes)
Re: Re: Re: Re: 5 Години удължена гаранция за телевизори LG
Ми да нямаше лого , нищо ще пробвам и ще споделя какво е станало. Защото все пак покупката реално е станала на територията на българия.