LG Spirit - Най-добрия телефон до 200/300лв за 2016!
Много хора често влизат тука и питат: Кой телефон да си взема за 200-300лв, аз дори бих казал, че този дори става и от между 400лв.
Става дума за този телефон: LG SPIRIT http://www.technomarket.bg/telefoni/lg-spirit-h420-black-09142615
Защо мисля така?
Първо спецификациите:
МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН
МРЕЖА 3GSIM КАРТA,MICRO SIM
БАТЕРИЯ: LI-ION 2100 MAH
ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА : ANDROID, V5.0.1 (LOLLIPOP)
ПРОЦЕСОР: QUAD-CORE 1.3 GHZ
ДИСПЛЕЙ: 4,7" (12 СМ) IPS LCD КАПАЦИТИВЕН ДИСПЛЕЙ С 16M. ЦВЯТА, РЕЗОЛЮЦИЯ 720 X 1280
ЗАДНА КАМЕРА: 5 МPПРЕДНА КАМЕРА 1MP
ПАМЕТ: 8 GB ВГРАДЕНА ПАМЕТ, 1 GB RAM
MICROSD ДО 32GB
РАЗМЕРИ: В/Ш/Д 133.3 X 66.1 X 10 MМ
ТЕГЛО: 127 ГР
Не са нищо особенно, но получаваш 720p екран. Другите в този ценови диапазон предлагат много по кофти екрани.
2-ро Ъпдейт до Маршмелоу (2 ъпдейта дори).
3-то Телефона работи супер, честно казано никакво лагване. Говоря за нормално ползване, не последен модел игри. Нормалните неща ги върши без проблем.
4-то Камерата е сравнително добра, за тея пари повече няма накъде.
Купих го за мой близък, честно ви казвам, по-добре няма на къде. Че беше и на промоция от техното за 195лв и безплатна доставка. На всичкото отгоре и 2 години гаранция.
Ако не сте по китайските телефончета със съмнителна гаранция и т.н.
Това е най-добрия избор.
:)
Става дума за този телефон: LG SPIRIT http://www.technomarket.bg/telefoni/lg-spirit-h420-black-09142615
Защо мисля така?
Първо спецификациите:
МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН
МРЕЖА 3GSIM КАРТA,MICRO SIM
БАТЕРИЯ: LI-ION 2100 MAH
ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА : ANDROID, V5.0.1 (LOLLIPOP)
ПРОЦЕСОР: QUAD-CORE 1.3 GHZ
ДИСПЛЕЙ: 4,7" (12 СМ) IPS LCD КАПАЦИТИВЕН ДИСПЛЕЙ С 16M. ЦВЯТА, РЕЗОЛЮЦИЯ 720 X 1280
ЗАДНА КАМЕРА: 5 МPПРЕДНА КАМЕРА 1MP
ПАМЕТ: 8 GB ВГРАДЕНА ПАМЕТ, 1 GB RAM
MICROSD ДО 32GB
РАЗМЕРИ: В/Ш/Д 133.3 X 66.1 X 10 MМ
ТЕГЛО: 127 ГР
Не са нищо особенно, но получаваш 720p екран. Другите в този ценови диапазон предлагат много по кофти екрани.
2-ро Ъпдейт до Маршмелоу (2 ъпдейта дори).
3-то Телефона работи супер, честно казано никакво лагване. Говоря за нормално ползване, не последен модел игри. Нормалните неща ги върши без проблем.
4-то Камерата е сравнително добра, за тея пари повече няма накъде.
Купих го за мой близък, честно ви казвам, по-добре няма на къде. Че беше и на промоция от техното за 195лв и безплатна доставка. На всичкото отгоре и 2 години гаранция.
Ако не сте по китайските телефончета със съмнителна гаранция и т.н.
Това е най-добрия избор.
:)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: LG Spirit - Най-добрия телефон до 200/300лв за 2016!
2014г тилифон лиииии:|
Re: Re: LG Spirit - Най-добрия телефон до 200/300лв за 2016!
Получава ъпдейти на Маршмелоу даже... Няма грешка, дори и от 2010 да беше. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Ако имаше Like button щях да ти слагам лайкове.
Ти си единственият потребител тук в този форум, който пуска интересни теми от които може да се научи нещо(yes)(yes)(yes)
Благодаря ти.
Ти си единственият потребител тук в този форум, който пуска интересни теми от които може да се научи нещо(yes)(yes)(yes)
Благодаря ти.
Няма защо.
По начало форумите са затова. Но влизат разни ацоиални хора и... :)
По начало форумите са затова. Но влизат разни ацоиални хора и... :)
За цената - наистина е най-добрият в ценовия си клас, но една позната го има и не е много доволна от камерата и от наличието на лаг, но за 200 лева може да се прежалиш, още повече, че получаваш и Android 6. По-скоро бих препоръчал друг по-скъп телефон на хората, които искат по-добра камера.
-
- Регистриран: 05 яну 2010, 19:56
Влезте малко разгледайте мнения на хора които ползват този телефон. От 10 прочетени 9 бяха свързане с това колко лагва. Приятелката ми има подобен модел със същите параметри. Меко каза боза е.
Аз предпочитам китайски за тези пари или втора употребва по добър модел
Аз предпочитам китайски за тези пари или втора употребва по добър модел
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
скрита реклама
[Quote]че този дори става и от между 400лв[/Quote]
Аз като писах за Nexus 5X ти ме хейтна (510 лв за 32гб), а сега ни продаваш "това".
Кой каквото иска да ползва. Вчера пак тук четох, че е много "разумно" да дадеш 1500+ лева за апарат и 2 год договор с 32 кинта такса.
За границата от 200 лв може и да ти е добро предложението. Аз търсех тел за подарък до 200 и се отказах - купих часовник, защото нищо не ми хареса.
Аз като писах за Nexus 5X ти ме хейтна (510 лв за 32гб), а сега ни продаваш "това".
Кой каквото иска да ползва. Вчера пак тук четох, че е много "разумно" да дадеш 1500+ лева за апарат и 2 год договор с 32 кинта такса.
За границата от 200 лв може и да ти е добро предложението. Аз търсех тел за подарък до 200 и се отказах - купих часовник, защото нищо не ми хареса.
[Quote]Вчера пак тук четох, че е много "разумно" да дадеш 1500+ лева за апарат и 2 год договор с 32 кинта такса.[/Quote]
Ако обичаш, може ли да ми дадеш линк към това мнение с 1500-те плюс лева и такса 32 кинта? Разбира се ако иронизираш мен нещо. Може да съм го пропуснал все пак.:)
Иначе по темата: мисля, че за 200-300лв е по-добре да се вземе нещо от китайците. Дори флагманите на LG имат купища дефекти, да не говорим за нисък и среден клас.
Ако обичаш, може ли да ми дадеш линк към това мнение с 1500-те плюс лева и такса 32 кинта? Разбира се ако иронизираш мен нещо. Може да съм го пропуснал все пак.:)
Иначе по темата: мисля, че за 200-300лв е по-добре да се вземе нещо от китайците. Дори флагманите на LG имат купища дефекти, да не говорим за нисък и среден клас.
Samsung GALAXY S22 Ultra