По-евтини разговори по цял свят с предплатената услуга на "Макс Телеком"
По-евтини разговори по цял свят с предплатената услуга...
Много интересна опция - ще го пробвам!
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=7768
www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=7768
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=7768
www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=7768
Re: По-евтини разговори по цял свят с предплатената услуга на
Това е в един вид Skype, но си плащаш, .....
Станчо, за Скайп-аут да не би да не се плаща?
С коя предплатена услуга......???
Не разбрах, пък и не е написано.
Коя е тя?
Не разбрах, пък и не е написано.
Коя е тя?
хе плаща се, ама от скайп към скайп не се плаща!!!
В случая дори разговорите между два виртуални телефона които предлага МАХ се заплащат, което е страшно безсмислено, ама ае карай, пари трябва да се правят и от въздуха.
В случая дори разговорите между два виртуални телефона които предлага МАХ се заплащат, което е страшно безсмислено, ама ае карай, пари трябва да се правят и от въздуха.
В мрежата с префикс 0999 разговорите са безплатни, кое се заплаща? Мисля, че тази цена, която е обявена от 0.01ст. е невярна..
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Zasega shte polzvam skype :)
Разбира се...аз също. Не виждам смисъл от това. Заслужава си само ако пътуваш...и то едва ли чак толкова.
Иначе Макс Телеком не предлагат кой знае какво - според мен няма да успеят да се преборят с LAN мрежите. Не предлагат кой знае какво - цените им са като нан БТК с тази разлика че е DSL - скоростта е много бавна и то за тези пари!? В нас съм с отличен интернет за четири пъти по-малко. Както споменах - единствено ако пътувам малко повече бих станал клиент на предплатената услуга. И то пак бих се позамислил - същото мога да направя с Wi-Fi и рутер, който мога да си закупя вече за 70лв, или ако реша (със сигурнос НЕ, но все пак...) - има ги и Мтел и Вивател с техния broadband (ама как гръмко звучи, нямам думи..).
Като цяло в момента не си струва - ще видим какво ще направят ди края на годината - когато покрият по-големите градове в Бг и надявам се разширят портфолиото от предлагани услуги. За сега Wi-Fi е далеч по-добра оферта.
;)
Иначе Макс Телеком не предлагат кой знае какво - според мен няма да успеят да се преборят с LAN мрежите. Не предлагат кой знае какво - цените им са като нан БТК с тази разлика че е DSL - скоростта е много бавна и то за тези пари!? В нас съм с отличен интернет за четири пъти по-малко. Както споменах - единствено ако пътувам малко повече бих станал клиент на предплатената услуга. И то пак бих се позамислил - същото мога да направя с Wi-Fi и рутер, който мога да си закупя вече за 70лв, или ако реша (със сигурнос НЕ, но все пак...) - има ги и Мтел и Вивател с техния broadband (ама как гръмко звучи, нямам думи..).
Като цяло в момента не си струва - ще видим какво ще направят ди края на годината - когато покрият по-големите градове в Бг и надявам се разширят портфолиото от предлагани услуги. За сега Wi-Fi е далеч по-добра оферта.
;)
-
- Регистриран: 06 сеп 2006, 22:34
Re: По-евтини разговори по цял свят с предплатената услуга...
Ами че те VIVATEL i MaxTelecom нямат взаимна свързаност . Как да се обадя от единия на други оператор тогава ?????????????
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: По-евтини разговори по цял свят с предплатената услуга...
Zashto temata e v razdel Sony Ericsson? Moje bi greshka...