"М-Тел" приключи 2007 г. с 2,1 милиона абонати с договор
Re:
не знам дали си такава блейка или просто си тъпа но....абонатите на договор са 2 млн не всички!!!!
не смятам да защитавам мтел но ти като човек ,който яростно ги хули и мрази поне се изказвай точно.....защотото ина4е е прекалено смешно....
извинявай ако съм те засегнал с нещо....
не смятам да защитавам мтел но ти като човек ,който яростно ги хули и мрази поне се изказвай точно.....защотото ина4е е прекалено смешно....
извинявай ако съм те засегнал с нещо....
-
- Регистриран: 28 апр 2007, 14:34
Re:
Факт е че при старта на мтел имаше мобиком с доста по евтини разговори а джи-ес-емите тепърва се развиваха. И апаратите бяха скъпи, и картите и "базовите станции". Все пак всеки тръгва от някъде. Вече ми писна "ментел са такива", "глобул и вивател са най-добрите". Да ама сега се отказвам от вивател и ме е яд че трябва да им плащам толкова пари без да говория. Всеки се обяснява това онова. Работя в хенди и да ви кажа аз лично декември месец съм направил 100 човека абонати на мтел а да не говорим че сме 3-ма в магазина и сме в ебати дупката. А по силните магазини? Да не говорим че обвинявате всички че си казвали "моето лайненце е най-хубаво" като вие сте същите. За вас метел са лайно но не са по различно лайно от глобул и вивател. Поне имам покритие и не се притеснявам че като тръгна на път ще ми изпише "Мрежата заета"!!! И аз имам посзнати които си взеха вивателски карти и в момента всички ги спират защото им изтичат договорите!!! Глобул сами си казват "най-доброто предстои" ама за 4 години не дойде!!! Не казвам че мтел са най-добри но ми е най изгодно да съм на тях защото приятелите ми са на тях! вивател са с плачевно покритие и заради тях хората идват да се оплакват от батериите, а аз какво съм виновен че са на смотан оператор?
Re:
Вижте, темата на форума май се изкриви. Всички оператори се опитват да работят добре, само че има явни разлики в работата им. Ако не бяха излишно високите цени на Мтел, бих ги обявил за най- добрите в момента - имат покритие, имат центрове, имат услуги, имат развитие. Но нямат цени! Обикновеният потребител плаща за услуга, чиято себестойност е в пъти по- евтина! Глобул работиха на загуба в продължение на почти 2 години. Вече са на печалба. Те винаги обаче ще се придържат към практиката на близки до монополните цени. Вивател започнаха с летящ старт - и продължават да се развиват добре. Нямат толкова добро покритие, услуги и центрове. Но Вивател е първият оператор, който премина към по- голямо намаляване на цените. В крайна сметка, масовият потребител се интересува от парите, които той плаща за услугата, а не от броя яхти на собствениците! В това отношение, пазарното присъствие на Вивател е единственото, което коригира действията на останалите оператори. Това за мен е достатъчна причина, лично аз - да ги подкрепям.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re:
Интересно от къде са ти впечатленията за слабото покритие на Вивател или просто трябва да си говорим глупости за по интересно.
Забелязал съм,че дрънкаш доста тъпотии,основани главно на слухове от типа "на моята леля братовчедка и е казала".
Факт е,че Вивател изиграха огромна роля в развитието на телекомуникационния пазар в България,а че те бяха основна причина за намаляване на цените,мисля че е неоспоримо...поне за трезвомислещите хора.
Забелязал съм,че дрънкаш доста тъпотии,основани главно на слухове от типа "на моята леля братовчедка и е казала".
Факт е,че Вивател изиграха огромна роля в развитието на телекомуникационния пазар в България,а че те бяха основна причина за намаляване на цените,мисля че е неоспоримо...поне за трезвомислещите хора.
Re:
И аз това се чудя къде е това слабо покритие на вивател че аз съм ходил на места където само те имат обхват както съм обяснявл в други коментари .Мтел с перфектното си покритие затова нямаха 2дена и нещо 3g мрежа в центъра на стара загора .Вие ставате смешни с тия изказвания .И мие много интересно защо хора на вивател са идвали в хенди .Там май идват хора на мтел .Пък както казах това е мое наблюдение .Ама все пак толкова много хора са минали на мтел че как не чух някой да си взел тяхна карта .Само знам за хора дето се отказват .За недоволните клиенти на вивател аз незнам такива или може всички да са дошли при теб в хенди да се оплачат от вивтел :)
Re:
MoonWarrior - Говориш пълни глупости, изобщо е безсмислен целия тоя спор, като сравнявате ментелите с операторите Вива и Глобул, на всички е ясно,че най-голямите неудачници са Мтел, кога най сетне ще си го признаете и ще престанете да говорите неща, които знаете че не са така и ще е просто глупаво да поддържате тезата, че мтел могат да бъдат лоялен оператор.. децата дори знаят що за стока са тази хайка, а тук само простотий чета и то си мисля,че някои от вас - (защитниците на ментел) са интелигентни - просто не ви прилича да поддържате такива нагли монополисти
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
Re:
Хей, хей! Какво значи неудачници? Ако оператор с повече от 50% пазарен дял е неудачник, как да наречем T-Mobile Germany със само 30%+ пазарен дял в германия, или SFR, които се ползват с доверието на 34% от французите? Пълни неудачници?
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
Re:
Някой беше казал: "Когато фактите говорят и боговете мълчат". Но пък, "какво тук значат някакви си факти". Ако някой има доказателства, че го лъжат в сметките - има си съд за тази работа - завежда се гражданско дело. Иначе говорим за инсинуации.
Интересува ме и друго: как може една компания, която "лъже" клиентите си, да е водач на пазара и то с такава част от пазара? Не пасва, нали? ;-)
Интересува ме и друго: как може една компания, която "лъже" клиентите си, да е водач на пазара и то с такава част от пазара? Не пасва, нали? ;-)