Криза на мобилните услуги в България?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Криза на мобилните услуги в България?
[Quote]Няма никаква пазарна логика да вдигнат всички по едно и също време цената в пъти [/Quote]
Не говорете глупости, моля.
Всички планове (на А1 и Виваком) с най-добрите цени 14-18 лева са Промо Коледа 2016.
Нормалните планове и тогава и сега са си по около 28-35 лева.
Какво включват тези планове без отстъпка е друга бира и тема, но не говорете неща, които не са верни.
пп. Поста ми цитира ваши думи, но отговора ми е към всички по-горе, писали подобни небивалици.
Не говорете глупости, моля.
Всички планове (на А1 и Виваком) с най-добрите цени 14-18 лева са Промо Коледа 2016.
Нормалните планове и тогава и сега са си по около 28-35 лева.
Какво включват тези планове без отстъпка е друга бира и тема, но не говорете неща, които не са верни.
пп. Поста ми цитира ваши думи, но отговора ми е към всички по-горе, писали подобни небивалици.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 05 юни 2018, 17:37
Re: Криза на мобилните услуги в България?
Операторите инвестират много в подобрения и те струват милиони.Ами парите за 5G от къде ще дойдат? Двата големи телекома продават и Тв и нет - загубите от там ги "избиват" от войс картите.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Просто България е прекалено малък пазар с неплатежоспособни кленти. Синхронизираното увеличаване на цените е просто, за да не започне масово преливане от един оператор към друг, когато (неплатежоспособните) абонатите видят, че цените на друго място са по-ниски. Може да се нарече и картел, но на такъв пазар няма много място за "мърдане". Защо мислите, че Теленор наляха милиони в мрежата си, а сега искат да се отърват от нея? Някои оператори (няма да споменавам имена) са напипали перфектно ситуацията с пазара тук и въпреки, че правят някои глупави грешки, продължават да съществуват и да се развиват, а други, които тръбяха за високо качество и т.н., фалираха на няколко пъти, поради липса на достатъчно приходи.
Re: Re: Re: Re: Криза на мобилните услуги в България?
Ванка, това с цените на горивата преди 2 години не е добър пример за инфлация :P Сега са на доста ниски нива.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Криза на мобилните услуги в България?
На мен това което ми прави впечатление е, че предлагания интернет доста намаля. Примерно моя план е с 20GB нет, а на моята приятелка с 30GB. Като гледам сега няма подобни оферти. Аз съм на Вива вероятно ще мина на U, но при нея на А1 не знам какви са вариантите.
Re: Re: Re: Re: Re: Криза на мобилните услуги в България?
Ще стане ясно след време като обявят официалните данни за приходи, разходи и печалба. Аз залагам на двуцифрен ръст ..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Криза на мобилните услуги в България?
[Quote]Аз съм на Вива вероятно ще мина на U, но при нея на А1 не знам какви са вариантите.[/Quote]
Да мине и тя на U. :D Един пренос и готово.
Да мине и тя на U. :D Един пренос и готово.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Криза на мобилните услуги в България?
Ами цяла година чакахте коледни оферти, вярвахте на Бачев и компания и сега ето ви промоции :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Криза на мобилните услуги в България?
[Quote]Ще стане ясно след време като обявят официалните данни за приходи, разходи и печалба. Аз залагам на двуцифрен ръст .. [/Quote]На техните официални данни неможе да се вярва , смешно е да си мислиш че това в 100% действителността .
Преподписах с теленор на 36,99 без разпрпавии и пазарлъци с mate 20 pro няма драми няма нерви УСТРОЙВАМЕ:D:D:D