Пакети TV/домашен и-нет/мобилен A1

th3bigb0
Регистриран: 11 юли 2014, 14:19

Пакети TV/домашен и-нет/мобилен A1

Мнение от th3bigb0 » 16 дек 2018, 20:24

Здравейте. Не мога да открия вече предложения за троен пакет от А1 (Мтел). Сегашната ми такса за план Мтел Микс 50 е около 34 лв. на месец и получавам мобилни услуги + домашен интернет 50 Мбит/с + Телевизия. При скорошно посещение в магазин на А1 най-евтиният вариант, който успяха да ми измислят беше около 45 лв., но това е комбинация от 2 плана. Няколко седмици по-рано представител на А1 ме увери, че след средата на този месец ще има троен пакет, но или аз не знам какво правя или такъв пакет все още няма. Help!

sstamov77
Регистриран: 05 юни 2018, 17:37

Re: Пакети TV/домашен и-нет/мобилен A1

Мнение от sstamov77 » 17 дек 2018, 09:25

Оня ден звънях на оператор, понеже за 75 мб и към 150 канала плащам 28 лв, казаха ми, че вече няма 3 ни пакети, в офис не съм пробвал, ако някой знае нещо различно, да го сподели.

chefolino
Регистриран: 13 мар 2015, 21:56

Мнение от chefolino » 17 дек 2018, 23:00

аз също ползвам този троен пакет от 2016 година . в офис ми казаха ,че дори да не преподпиша на новите по неизгодни условия , то пакета ще се запази като такса и условия към момента. и минавал на безсрочен договор.

th3bigb0
Регистриран: 11 юли 2014, 14:19

Re: Re: Пакети TV/домашен и-нет/мобилен A1

Мнение от th3bigb0 » 18 дек 2018, 11:55

Не знам какво разбираш под условия, но при мен мобилния интернет беше намален наполовина след изтичане на договора.

EYESCREAM
Регистриран: 16 дек 2018, 17:30

Мнение от EYESCREAM » 20 дек 2018, 03:34

[Quote]Здравейте. Не мога да открия вече предложения за троен пакет от А1 (Мтел). Сегашната ми такса за план Мтел Микс 50 е около 34 лв. на месец и получавам мобилни услуги + домашен интернет 50 Мбит/с + Телевизия. При скорошно посещение в магазин на А1 най-евтиният вариант, който успяха да ми измислят беше около 45 лв., но това е комбинация от 2 плана. Няколко седмици по-рано представител на А1 ме увери, че след средата на този месец ще има троен пакет, но или аз не знам какво правя или такъв пакет все още няма. Help![/Quote]

На същата оферта съм аз - като цяло ги предлагат с някой друг лев отстъпка... което не е за вярване, но е факт :)

Получих обаждане след запитване и същата оферта за преподписване за 30 лв и някакви стотинки. Отделно ми предложиха за един лев да добавя 5GB към телефона и не знам дали нямаше и някакви минути - стигат ми сегашните и не слушах добре.

Предложиха ми и Мтел микс разширен 75 за около 35 лв и същата екстра от 5GB за 1 лв.

Отделно, както пише по другите теми, може да се разцепи пакета и да вземеш ТВ за 10 лв, Нет за 6 лв (на мен по спомени ми го предложиха в пакет, но така или иначе имам намерение да ги ползвам и двете и не питах дали може поотделно, но в другите теми пише, че може).

Като мобилен план обсъдихме само А1 Оne Unlimited 20 и цената общо става 36 лв. Екстрата за левче я няма тук - имаше нещо друго, но не запомних, понеже 8-те GB ще ми стигнат. Според сайта им има 3ГБ за 3 лв - така, че обсъденото няма да е било по-зле.

Като цяло запазването на пакета за 36 лв се получава повече интернет - 75 мбит, вместо 50 - за телевизията не съм сигурен, но мисля, че и тя е повече.

Но аз мисля да ги "разцепя", заради мобилната услуга - сегашният план няма минути към фиксирани, нито безплатни минути/смс/мб в Турция и Сърбия - неща, които не са от първа необходимост, но лично на мен ми се случва от време на време да ползвам повече от телевизора и бързия интернет.

Sim3on
Регистриран: 06 окт 2016, 12:34

Мнение от Sim3on » 20 дек 2018, 10:20

Аз също водих няколко разговора с Лоялни клиенти, тъй като ползвам Микс Разширен - 75мбпс, ТВ Разширен пакет и Безкрай 2ХЛ (8ГБ+5ГБ екстрата за 1лв) - всичко за 35 лева. НО! Телевизията без добавени пакети - МАКС ХД и ПЛЕЙ ХД и спортни канали не става. Добавянето на тези пакети обаче оскъпява доста пакета и за мен е безсмислено. Още повече, че има доставчици, които предлагат пълни ХД пакети на доста конкурентни цени. Отделно, БЕЗКРАЙ 2ХЛ, както колегата е посочил е без стационарни. Ето защо и аз исках да разцепя пакета само за мобилна услуга - 21лв - 15ГБ и домашен интернет за 6.00 лева, а ТВ вече ползвам от друг доставчик. И тук новата греда - от Лоялни клиенти втори път ми отказват, защото офертата за интернет от 6.00 лв. било за нови абонати. Предлагат 10 или 12 левова оферта за 50 мбпс, не запомних точно, тъй като се ядосах. Така че, колеги, дайте информация Вие как сте постигнали нещо подобно. Аз в краен случай спирам и ТВ и интернет, тъй като има доста местни доставчици, които ще доставят домашен интернет на конкурентни цени.

Sim3on
Регистриран: 06 окт 2016, 12:34

Мнение от Sim3on » 20 дек 2018, 10:26

Колега ако разцепиш пакета на 10 лева ТВ и интернет от 6.00 лева, имай предвид, че ТВ пакетът за тази цена е СТАНДАРТЕН такъв, и е с по-малко канали от ТВ в МИКС РАЗШИРЕН 75 мбпс.

EYESCREAM
Регистриран: 16 дек 2018, 17:30

Re: Re: Re: Пакети TV/домашен и-нет/мобилен A1

Мнение от EYESCREAM » 21 дек 2018, 06:26

Аз пак да кажа - по спомени ми ги предложиха като пакет... Все пак говорихме нещо 10 лв и 6 лв, но аз се интересувах и от двете в комбина и сумата стана 16, но дали може поотделно не мога да потвърдя - в друга тема пишат, че можело, но може и да бъркат:

При мен тройния пакет 34 лв ми го разделиха на отделни цени за всяка услуга - нещо, което май лично аз не мога да открия никъде, но мисълта ми е, че може би това 16 пак така те си го разцепват някак си и само те си го виждат така, но всъщност е пакет за 16 лв.

А това за телевизията мен не ме бърка, а по-скоро интернета 50 и 75 Мбит, но ще го прежаля.

martin_p
Регистриран: 11 ное 2008, 19:30

Мнение от martin_p » 02 яну 2019, 10:51

Здравейте, имаше в друга тема отново за цените и пакетите на А1, нещо от сорта "разширен ТВ пакет 210+" за два или повече телевизора, Диема Екстра,HBO,Cinemax, нет 75-100мб всичко за около 21лв и след изтичане на договора таксата се запазва. Може ли по-точна информация за този пакет, че аз пиша по спомени.

Отговори