MTEL-novi PROGRAMI-RELAX 100 i 300
-
- Регистриран: 31 май 2004, 01:19
Re: MTEL-novi PROGRAMI-RELAX 100 i 300
Поредната МАЗНЯ на МТЕЛ!
С тоя нов Релакс излиза даже по-скъпо! Аз бях абонат от 1999 до 2005, ама такова грабене както напоследък направо не е било никога! Преди години беше по-евтино, сега вместо да свалят цените от МТЕЛ правят всичко по-скъпо!
Няма ли да фалират най-после тия, че само като се сетя и се дразня!!!
С тоя нов Релакс излиза даже по-скъпо! Аз бях абонат от 1999 до 2005, ама такова грабене както напоследък направо не е било никога! Преди години беше по-евтино, сега вместо да свалят цените от МТЕЛ правят всичко по-скъпо!
Няма ли да фалират най-после тия, че само като се сетя и се дразня!!!
-
- Регистриран: 28 фев 2006, 09:35
Iz biah na MTel 5 godini no te se olivat vse pove4e i pove4e. Dobre 6te bade klientite da im dadat nakazatelen vod kato se prehvarliat kam drug operator i togava 6te vidite kak 6te svaliat cenite. Ami to nen lud tozi koito iade banitsata a koito muia dava.10x
М-тел не кара на сила някои да седи към тях! Вместо само да критикувате направете една добра сметка и тогава говорете! М-тел ще си остане най-стабилния оператор каквото щете да си говорите и да плюете само. Айде кажете като М-тел Ви е толкова дебело къде ще е по-евтино да отидем ?????
Мислете и след това говорете!
М-тел не кара на сила някои да седи към тях! Вместо само да критикувате направете една добра сметка и тогава говорете! М-тел ще си остане най-стабилния оператор каквото щете да си говорите и да плюете само. Айде кажете като М-тел Ви е толкова дебело къде ще е по-евтино да отидем ?????
Здравейте.Съгласен съм,че водещите оператори е България вместо да поевтиняват цените на разговорите,те мислят някакви сложни схеми,объркващи тарифи и всякакви цени и ценички,така че човек да не може да си направи елементарна сметка на парите похарчени за разговори.Като,че ли имат за цел да ни объркат,а не да ни улеснят.Този тарифен план на М-Тел(Водещия,уж) е направо смешeн.Услугата им "Семейство и приятели" е доста странна,защото ти дава право,забележете - да говориш 100 мин безплатно с един номер(!) срещу 11.80лв на месец! Странно семейство и странен брой приятели трябва да има човек,за да се възползва.По изгодно за потребителя е да си купи "B-InLove" стартов пакет и да си говори с един номер на 9ст/мин,при това без да плаща абонаментна такса,тогава 100мин ще му струват 9лв.Без да споменавам,че ще му се превежда в сметката по 1лв на месец за 1 година.
Ако си говорим истината за ВиваТел,нека кажем,обхвата им е под всякаква критика.Върши работа в големите градове и по принцип населените места,но я излезте извън тях - няма никой.От Пловдив до София от 2 часа пътуване,имаш обхват точно 20 мин,през друго време на екранчето на телефона ти пише "Само спешни повиквания".
Разбира се,от ВиваТел са казали че до края на годината,този проблем ще отпадне,да се надяваме че ще спазят обещанието си.
За сега можем с чиста съвест ние - потребителите да кажем,че:Няма тарифа и при трите оператора,която да е приятна и евтина,така че да говориш на воля без да броиш минутите,този факт е доста трагичен на фона на малката ни страна и наличието на ТРИ мобилни оператора,никъде не се забелязва те да се конкурират,нито по цени на минута разговор,нито по оферти за моб.телефони,нито по услуги които предлагат.За съжаление това е истината,приятели,засега в България по отношение на мобилните истории,ако мога така да се изразя.
Ако си говорим истината за ВиваТел,нека кажем,обхвата им е под всякаква критика.Върши работа в големите градове и по принцип населените места,но я излезте извън тях - няма никой.От Пловдив до София от 2 часа пътуване,имаш обхват точно 20 мин,през друго време на екранчето на телефона ти пише "Само спешни повиквания".
Разбира се,от ВиваТел са казали че до края на годината,този проблем ще отпадне,да се надяваме че ще спазят обещанието си.
За сега можем с чиста съвест ние - потребителите да кажем,че:Няма тарифа и при трите оператора,която да е приятна и евтина,така че да говориш на воля без да броиш минутите,този факт е доста трагичен на фона на малката ни страна и наличието на ТРИ мобилни оператора,никъде не се забелязва те да се конкурират,нито по цени на минута разговор,нито по оферти за моб.телефони,нито по услуги които предлагат.За съжаление това е истината,приятели,засега в България по отношение на мобилните истории,ако мога така да се изразя.
Аз примерно не искам да плащам по-малко. Съгласен съм да давам по толкова, но да говоря повече! Идеята не е да ни направят минутата 10ст и да се плаща по-малко, ами примерно пакетите да ги дигнат с към 100-150мин за същата цена! Това вече ще е доволно.
най-накрая изскочи някой, който се сети какъв е пътя за развитие.. искайте повече за същите пари, а не същото за по-малко пари. Освен това моля не говорете за цените на вива, щото те са ВИВАТЕЛ-ВИВАТЕЛ, нали? а не ВИАТЕЛ-ALL. Аз имам два номера на вива в указателя, а имам динамичен указател от 150 до 200 записа използвани редовно... глобул имам не повече от 30, всичко друго е мтел. Просто вадят смислени предложения, като например ако подпишеш договор за повече време, да получаваш повече минути за същата цена... умно, нали?
Отлично МНЕНИЕ !:)
10 х
10 х
Az sum napulno suglasen s nef, mafia_bs i phone.
ПОРЕДНАТА ИЗМАМА НА БЪЛГАРСКИТЕ ОПЕРАТОРИ , КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРЕДЛОЖАТ НИЩО , КОЕТО ИСТИНСКИ ДА СЕ ХАРЕСА НА АБОНАТИТЕ!!!