VIVA отговори на LOOP - „Заедно” е новият абонаментен план на vivatel
Re: VIVA отговори на LOOP - „Заедно” е новият абонаментен план на viva
Ми аз мисля че това е конкуренция.Изчакайте сега сигурно и Глобул ще пуснат някаква добра оферта...
научи се да приемаш фактите, глобул едва ли ще отговорят
Глобул отговарят с закъснение ...
но съм сигурен че ще се вклучат в наддаването:) за безплатни минути за малко пари.
според мен ще дадът 500 минути за 10 лева с ддс
но съм сигурен че ще се вклучат в наддаването:) за безплатни минути за малко пари.
според мен ще дадът 500 минути за 10 лева с ддс
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
LOOP -
Непочтенна реклама
Раздел III
Непочтена реклама
Чл. 39. Непочтена е всяка реклама, която:
1. съдържа елементи на ДИСКРИМИНАЦИЯ или накърнява човешкото достойнство;
/ЗАКОН
за защита на потребителите изм. ДВ бр. 30, бр. 51, бр. 53/2006 г./
-------------------------------------------------------
Чл. 4. (1) Забранена е всяка пряка или непряка дискриминация, основана на пол, раса, народност, етническа принадлежност, гражданство, произход, религия или вяра, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично или обществено положение, увреждане, ВЪЗРАСТ, сексуална ориентация, семейно положение, имуществено състояние или на всякакви други признаци, установени в закон или в международен договор, по който Република България е страна.
/ЗАКОН
за защита срещу дискриминацията
Обн., ДВ, бр.86 от 30.09.2003 г., в сила от 1.01.2004 г., т.1, р.3, №171/
От тука следва, че АКО СЪМ ЛИЦЕ НАД 26 г. и искам да си купя LOOP sim не би трябвало да ми се откаже.
Непочтенна реклама
Раздел III
Непочтена реклама
Чл. 39. Непочтена е всяка реклама, която:
1. съдържа елементи на ДИСКРИМИНАЦИЯ или накърнява човешкото достойнство;
/ЗАКОН
за защита на потребителите изм. ДВ бр. 30, бр. 51, бр. 53/2006 г./
-------------------------------------------------------
Чл. 4. (1) Забранена е всяка пряка или непряка дискриминация, основана на пол, раса, народност, етническа принадлежност, гражданство, произход, религия или вяра, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично или обществено положение, увреждане, ВЪЗРАСТ, сексуална ориентация, семейно положение, имуществено състояние или на всякакви други признаци, установени в закон или в международен договор, по който Република България е страна.
/ЗАКОН
за защита срещу дискриминацията
Обн., ДВ, бр.86 от 30.09.2003 г., в сила от 1.01.2004 г., т.1, р.3, №171/
От тука следва, че АКО СЪМ ЛИЦЕ НАД 26 г. и искам да си купя LOOP sim не би трябвало да ми се откаже.
-
- Регистриран: 26 юни 2006, 22:08
Ами що не ги съдиш заради ЛУУП ментелците, Кевин?
Това е чудесна идейка, не мислиш ли? Щом си в структурите, ето ти повод да стъпиш на врата на МТЕЛ за дискриминационно неспазване на Конституцията. Ако ти не ги съдиш, аз като юрист съм навит да го направя и да видим какво ще измислят тогава австрийските евреи? Айде Кевин, кажи дали си струва тази инициатива.
Това е чудесна идейка, не мислиш ли? Щом си в структурите, ето ти повод да стъпиш на врата на МТЕЛ за дискриминационно неспазване на Конституцията. Ако ти не ги съдиш, аз като юрист съм навит да го направя и да видим какво ще измислят тогава австрийските евреи? Айде Кевин, кажи дали си струва тази инициатива.
Хехе вярваш ли си .. Глобул ще предоставят оферта със значително по-скъпа минута в мрежата си от Вивател.Ако изобщо има нещо такова ..
Аз смятам да го направя, ще видим, но тъй като съм Варненец, а "Мобилтел" ЕАД e регистрирана в София ще трябва да си намеря адвокат - шоп. Но ще се постарая да го направавя, дори и ако трябва да се говори с "Господари на Ефира".
Nistel хората който очакват нещо от глобул просто не приемат фактите че глобул нямат отговор и не смятат да имат. Копира Light, ЕXtra, сега ако копират и LOOP, Мтел ще ги съдят, затова глобул няма избор и не може да направи нищо. Ако не сте забелязали - Мтел пускат нови планове и Вивател и глобул пускат подобни на Мтел-ските.
Nistel хората който очакват нещо от глобул просто не приемат фактите че глобул нямат отговор и не смятат да имат. Копира Light, ЕXtra, сега ако копират и LOOP, Мтел ще ги съдят, затова глобул няма избор и не може да направи нищо. Ако не сте забелязали - Мтел пускат нови планове и Вивател и глобул пускат подобни на Мтел-ските.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Globul vinagi mogat da pusnat abonamenten plan s vkl. minuti. Nqma koi da gi sadi.
Винаги, но не и да копират, както правят видно за всички напоследък.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
500 мин. - чудесно, но защо само до vivatel ? Ами БТК ?!
Страхотна оферта. Само, че има едно голямо "НО". Планината безплатни минути трудно ще може да бъде използвана от поне 90% от абонатите, защото все още семейството на Вива е малко.
Освен това включените минути не стига, че не включват Глобул и М-Тел, ами доколкото разбирам и стационарните телефони на БТК не са включени. Това, заедно с рехавото покритие извън големите градове разваля ефекта на офертата.
Сега изразходвам около 15 лв. на месец с предплатената карта, като около 70% от разговорите са ми извън Вива и БТК. Ако се абонирам за "Заедно" ще сваля 30% разговори (4-5 лв.) и още към 3 лв. от по-евтините цени на разговори, SMS и интернет, но ще добавя 15 лв. такса. Не ме устройва...
И все пак, Вива остават най-изгодния и отворен към клиента оператор. Аз си оставам на "Всеки ден".
Освен това включените минути не стига, че не включват Глобул и М-Тел, ами доколкото разбирам и стационарните телефони на БТК не са включени. Това, заедно с рехавото покритие извън големите градове разваля ефекта на офертата.
Сега изразходвам около 15 лв. на месец с предплатената карта, като около 70% от разговорите са ми извън Вива и БТК. Ако се абонирам за "Заедно" ще сваля 30% разговори (4-5 лв.) и още към 3 лв. от по-евтините цени на разговори, SMS и интернет, но ще добавя 15 лв. такса. Не ме устройва...
И все пак, Вива остават най-изгодния и отворен към клиента оператор. Аз си оставам на "Всеки ден".